לא עומדת בפיתוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עומדת בפיתוי
    נטלי
    13/01/2008

שלום רב לכם,
    רציתי לשאול למה כל כך קשה לעמוד בפיתוי של יום שיש ושבת .
    אני עושה דיאטה בשילוב של 3 פעמיים בשבוע הליכה של שעה וכל השבוע אני עומדת יפה בזב אבל אך שמגיע שישי ושבת אני מתחילה להגזים ומה שבא לי לפה אני אוכלת עם זה פיצוחים עוגה גחנון וחמין של אמא אני פשוט לא עומדת בזב מרוב שיעמום אני מחפשת מה להכניס לפה בלי לחשוב ורק שמגיע מוצאי שבת אני מצטערת ומאשימה את עצמי.( מדברת על עצמי ואומרת ימגעילה כמה אכלת היום ) אני מרגישה לא טוב עם עצמי פעם ניסתי להעביר על עצמי ביקורת ביום שבת ולא אכלתי כלום כל היום ולקראת הערב הרגשתי כאב בטן חזק ואז ישבתי לאכול וגם אז ישבתי ואכלתי המון.
    אני כבר לא יודעת מה לעשות הלכתי לדיאטנית ויש לי תפריט שכולל את יום שישי שבת אבל אני לא מצליחה לעמוד בפיתוי של הגחנון והעוגות והחמין מה אני עושהההה אני כבר מיואשת בבקשה תעזרי לי אני מרגישה כאילו עבדתי כל השבוע על סתם כי אני מעלה את הכל בסוף שבוע בתודה נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עומדת בפיתוי

הוספת תגובה

• חטאים של סופשבוע

עדנה מינץ
    13/01/2008

נטלי שלום

האסטרטגיה שלך לסופי שבוע צריכה להשתנות.
    את צריכה לבוא עם אלטרנטיבה של דברים מוכנים לאכול. למשל, בקשי מאימך או שתכיני לך לבד מרק מזין כמו מרק עדשים או מרק אפונה, הרבה סלטים, ותתלי את התכנית התזונתית שהדיאטנית נתנה לך על המקרר, וכך כל פעם כשתגיעי למקרר תעצרי רגע ותתבונני. סמני לך V ליד כל ארוחה שהצלחת לעמוד בפיתוי, ואולי כדאי שאת תציעי לאימך תפריט שונה לך ולכל הבית בסוף שבוע הבא.
    עצם העובדה שאת לא מפסיקה לאכול מראה שהדיאטה שלך בשאר ימות השבוע לא שינתה לך את המודעות. אנחנו במצפה אלומות עובדים כל השבוע עם האורחים על מודעות ו חיזוק הרגלי אכילה נכונים. יש לכך חשיבות עליונה. יש הבדל אם עושים דברים בצורה אוטומטית או שעושים אותם כי באמת "נפל לנו האסימון".

בהצלחה
    עדנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו