פרוטאין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטאין
    יעל
    14/01/2008

האם קיימת בדיקה אשר מראה אם הפרוטאין הופך לחומצה אמינית amino acid בגוף ובאיזו כמות? האם יש מה לעשות במקרה שזה לא קורה בצורה טובה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוטאין

הוספת תגובה

• פרוטאין

עדנה מינץ
    14/01/2008

אני לא ממש מבינה את השאלה. כל חלבון שאנחנו צורכים הופך בגוף לחומצות אמינו על מנת שהגוף יוכל להטמיע אותו. יתרה מזו, כשאנו מנביטים דגנים, קטניות וזרעים, החלבונים שבהם הופכים לחומצות אמינו והעמילנים לדו סוכרים.
    ייתכן שאת שואלת אם החלבון מתפרק במעי או לא עקב דלקת במעי או חוסר תפקוד טוב של המעי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה היה תרגום חופשי שלי בנושא שאני ל

יעל
    16/01/2008

לא ממש מבינה אז יכול להיות שזה מה שאת כתבת. פשוט באתר אמריקאי של ד"ר גולדברג (הייגיניסט) הוא כותב: One of the benefits of amino acid testing is to analyze the digestive tracts ability to break down proteins into amino acids, and then retest to determine if our protocol has been successful. This can be an important key in helping patients with chronic fatigue and other health problems that stem from inadequate protein breakdown
    וזאת לאור ניתוח מקרה של פציינט שחולה בתסמונת התשישות וגם צרך פרוטאין בצורה של תוספי מזון.
    אם מעניין אותך האתר: http://goldberg.getwebspace.com/fatigue.html#case

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו