טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני חייבת לומר שאני כבר לא יודעת מה לאכול יותר, לפי הנטורופטים שנתנו לי תפריט לפי סוג דם, אני אמורה לאכול מאכלים מאוד ספציפיים ולהמנע ממאכלים מסויימים, לפי התזונה של הרמבם, אני אמורה לאכול את כל מה שהנוטרפטים אמרו לי לא לאכול, וכל שני וחמישי יוצא מחקר חדש לגבי אוכל כזה וכזה שפתאום אסור לאכול, או מאוד כדאי...אני כבר לא יודעת למי להקשיב ומה באמת יעשה לי טוב... אין לי בעיות ספציפיות בגוף של משקל וכולי, אך סובלת מאוד מבטן נפוחה אחרי האוכל, עד כה שום דבר לא עזר....אני חושבת שהמסקנה שלי זה לא להקשיב לאף אחד ולאכול הכל מהכל אבל קצת, אשמח בכל זאת לאיזה טיפ קטן.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למבולבלת היקרה, כמה את צודקת! דיאטות חדשות ומשונות צצות כל הזמן, הן מבלבלות וסוטרות אחת את השנייה! אז מה עושים: כל אדם צריך לשים לב ולפתח מודעות מה טוב לו ומה גורם לו נזק מידי או לטווח ארוך! כי זו עובדה: אנשים שונים זה מזה! באופן כללי ניתן לאמר שבחירה של מזון טבעי מלא, מזין, לא מעובד, לא מהונדס, לא תעשייתי זה מזון המיטיב עם האדם. כמובן שיש מזונות טובים ובריאים שעלולים להיות לא מתאימים לאדם מסוים. יש הזקוקים למעט מזון מן החי ולאחרים זה מזיק. יש אנשים שמעכלים טוב מזון מבושל בלבד ואחרים יהינו מירקות טריים אז את צודקת, להקשיב לעצמך ולגופך, , לאכל מגוון משפע של המזונות הטבעים ובריאים הנמצאים היום בשוק (דגנים מלאים, קטניות, ירקות ,פירות , אגוזים, זרעים וכן מעט מזון מן החי לפי הצורך והטעם האישי) אם יש התנפחות של הבטן לאחר כמות לא גדולה של אוכל, לחפש את המזון שאינו מתאים לך! לבריאות! שושנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד