טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הרבה שאלות שאלת... אנסה לענות: -אפשר לאכול יות באותה ארוחה עם בשר, אם כי זה יכול להכביד על העיכול אצל אנשים מסוימים. -אפשר לאכול כל ביצה לארוחת בוקר, אם כי יחד עם מוצרים אחרים מהחי בתזונה זה יכול להיות הרבה מידי. -אין בעיה לחמם טונה מקופסא בסיר, אם כי לא הייתי קוראת לזה מזון בריא. אפילו אם הוא חם... -לשיפור זרימת הדם בגוף צריך לעשות פעילות גופנית קבועה. ניתן לאכול ג'ינג'ר (זנגויל) טרי או יבש בתור תבשילים או כחליטה. גם רוזמרין משפר זרימת דם (אסור בלח"ד גבוה) וקינמון (מחמם). -אפשר לאכול צ'יה לא טחונה אך הרכיבים יספגו פחות טוב. לא ממליצה לחמם צ'יה כדי לא להרוס את חומצות השומן החיוניות שהיא מספקת. -אפשר לאכול קווקר גס בתוך חביתה. ללעוס טוב. -הקווקר עבר אידוי מסוים כך שעקרונית ניתן לאכול אותו ללא בישול אך כדאי לשים לב לתגובת מערכת העיכול. אישית הייתי מעדיפה לחממו בצורה כלשהי.
בהצלחה עם כל האוכל והנסיונות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים