מספר שאלות חשובות בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות חשובות בבקשה
    ליאור
    17/08/2011

שלום רב,

אני כל כך שמחה שאתן כאן
    ואני ממש נהנת לקרוא את התשובות המושקעות שלכן
    תודה רבה

יש לי מספר שאלות בבקשה:

1. האם "מותר"/"נכון" לאכול קטניות (עדשים ושעועית למשל) בארוחה שיש בה גם בשר? או שזה מחליף זה את זה?

2. האם אפשר לאכול כל יום ביצה אחת בבוקר?

3. האם ניתן לבשל טונה במים מקופסא. כלומר לחמם אותה בסיר (כי נאמר לי שעלי לאכול אוכל חם)

4. האם יש מאכלים שאתן ממליצות ליצירת זרימת דם טובה בגוף?

5. האם מותר/ניתן לאכול ציה כפי שהיא נקנת בחנות טבע, ללא בישול/טחינה?

6. האם מותר לאכול קוואקר עבה בתוך חביתה?

7. האם מותר לאכול קוואקר עבה בסלט או בסנדוויץ, ללא בישול? כלומר כמות שזה מהשקית.

תודה רבה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות חשובות בבקשה

הוספת תגובה

• מספר תשובות

חנה הרשקוביץ
    17/08/2011

שלום ליאור!

הרבה שאלות שאלת...
    אנסה לענות:
    -אפשר לאכול יות באותה ארוחה עם בשר, אם כי זה יכול להכביד על העיכול אצל אנשים מסוימים.
    -אפשר לאכול כל ביצה לארוחת בוקר, אם כי יחד עם מוצרים אחרים מהחי בתזונה זה יכול להיות הרבה מידי.
    -אין בעיה לחמם טונה מקופסא בסיר, אם כי לא הייתי קוראת לזה מזון בריא. אפילו אם הוא חם...
    -לשיפור זרימת הדם בגוף צריך לעשות פעילות גופנית קבועה. ניתן לאכול ג'ינג'ר (זנגויל) טרי או יבש בתור תבשילים או כחליטה. גם רוזמרין משפר זרימת דם (אסור בלח"ד גבוה) וקינמון (מחמם).
    -אפשר לאכול צ'יה לא טחונה אך הרכיבים יספגו פחות טוב. לא ממליצה לחמם צ'יה כדי לא להרוס את חומצות השומן החיוניות שהיא מספקת.
    -אפשר לאכול קווקר גס בתוך חביתה. ללעוס טוב.
    -הקווקר עבר אידוי מסוים כך שעקרונית ניתן לאכול אותו ללא בישול אך כדאי לשים לב לתגובת מערכת העיכול. אישית הייתי מעדיפה לחממו בצורה כלשהי.

בהצלחה עם כל האוכל והנסיונות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו