התמכרות לדגני בוקר!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות לדגני בוקר!
    סיוון ד.
    06/09/2011

שלום, אני אמא לשני תאומים בני 6, שיהיו בריאים, וישלי שאלה לגבי תזונה נכונה עבורם:
    יש קורנפלקס חדש שהם נדלקו עליו, מיקספלקס פלוס נדמה לי, (לאחר קניות עם סבתא בסופר:) , והם פשוט חולים עליו. יש לו מלא תוספות גדולות בגושים, שהאמת הן דיי בריאות, אגוזים שלמים וצימוקים וגם הדגנים מחיטה מלאה ואורז שזה טבעי וקצת מרגיע . אני קצת חוששת מההתמכרות שלהם... האם זהו שלב שעובר ?? ..

אשמח לתשובתך בהקדם, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות לדגני בוקר!

הוספת תגובה

• התמכרות לדגני בוקר! - תגובה

שושנה שרשבסקי
    07/09/2011

שלום סיוון,
    יש כל מיני דגני בוקר, חלקם ממש לא בריאים, מלאי סוכר וחומרים לא טובים., אבל יש גם דגני בוקר שהם יחסית בסדר. הדגנים עצמם בדרך כלל מעובדים ולכן מאבדים חלק מה nutrients -החומרים המזינים שלהם, אבל תוספת של פירות שלמים ואגוזים מעשירים בהחלט את הדגן בדברים טובים. מה שצריך לשים לב, זה כמות הסוכר שיש במיקספלקס פלוס (אני לא מכירה אותו), אם יש הרבה סוכר, חייבים לצמצם את אכילתו, זה הופך אותו לממתק... ילדים ומבוגרים מתמכרים למתוק, כדאי להזהר!
    בברכה
    שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין לא על טהרת הבריאות.

אהרון
    08/09/2011

הבעיה היא שגם הפירות שבתערובת מיובשים, מעובדים ומתוספים תעשיתית. האגוזים גם כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין לא על טהרת הבריאות. - תגובה

שושנה שרשבסקי
    08/09/2011

אני מסכימה אתך, אבל גם לא צריך לריב עם ילדים ולאסור הכל,אז יש דברים טובים יותר, משתדלים להרגיל את הילדים (ואת המבוגרים) לאכל הכי בריא שאפשר, ומותר מידי פעם קצת דברים שאינם 100%, בוחרים את הרע במיעוטו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו