טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני אמא לשני תאומים בני 6, שיהיו בריאים, וישלי שאלה לגבי תזונה נכונה עבורם: יש קורנפלקס חדש שהם נדלקו עליו, מיקספלקס פלוס נדמה לי, (לאחר קניות עם סבתא בסופר:) , והם פשוט חולים עליו. יש לו מלא תוספות גדולות בגושים, שהאמת הן דיי בריאות, אגוזים שלמים וצימוקים וגם הדגנים מחיטה מלאה ואורז שזה טבעי וקצת מרגיע . אני קצת חוששת מההתמכרות שלהם... האם זהו שלב שעובר ?? ..
אשמח לתשובתך בהקדם, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום סיוון, יש כל מיני דגני בוקר, חלקם ממש לא בריאים, מלאי סוכר וחומרים לא טובים., אבל יש גם דגני בוקר שהם יחסית בסדר. הדגנים עצמם בדרך כלל מעובדים ולכן מאבדים חלק מה nutrients -החומרים המזינים שלהם, אבל תוספת של פירות שלמים ואגוזים מעשירים בהחלט את הדגן בדברים טובים. מה שצריך לשים לב, זה כמות הסוכר שיש במיקספלקס פלוס (אני לא מכירה אותו), אם יש הרבה סוכר, חייבים לצמצם את אכילתו, זה הופך אותו לממתק... ילדים ומבוגרים מתמכרים למתוק, כדאי להזהר! בברכה שושנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מסכימה אתך, אבל גם לא צריך לריב עם ילדים ולאסור הכל,אז יש דברים טובים יותר, משתדלים להרגיל את הילדים (ואת המבוגרים) לאכל הכי בריא שאפשר, ומותר מידי פעם קצת דברים שאינם 100%, בוחרים את הרע במיעוטו.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד