מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי לחםלירון14/09/2011
היי, אני רוצה לקנות לחם מקמח חיטה מלא אבל בכל חברה שמתהדרת בכך שהלחם עשוי מקמח מלא עם דגנים/שיפון ושלל דברים בריאים, כאשר אני קוראת את התווית אני רואה שכתוב שיש שומן צמחי שחלקו מוקשה ואני יודעת היטב שאין זה דבר בריא.
מה לעשות? איזה לחם לקנות?
תודה על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי לחם - תגובה
חנה הרשקוביץ14/09/2011הי לירון!
צודקת.. זו באמת בעיה. בהרבה לחמים 'טבעיים' או 'מלאים' מוסיפים כל מיני חומרים לא בריאים בכלל.
בכל זאת אפשר להשיג מידי פעם משהו טוב.
יש לחם שנקרא לחם שיפון של ד"ר מארק. אין בו שמנים וחומרים סינתטיים ואף מעט מאוד שמרים.
יש מאפיות קטנות במקומות שונים שמכינות לחמים טובים.
תבדקי באזור מגורייך.
ואת תמיד יכולה לאפות בבית לחם או לחמניות ולהקפיא לשעת הצורך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! שאלת נוספת...
לירון14/09/2011היכן ניתן להשיג את הלחם של ד"ר מארק?
האם הוא נמכר בסופרים רגילים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! שאלת נוספת... - תגובה
שושנה שרשבסקי14/09/2011נמכר ברוב חנויות הטבע
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי את הלחם
לירון15/09/2011הוא נראה טוב ואיכותי, אומנם הוא מעט חמצמץ.. אבל נראה לי שאתרגל..
יש לחמים נוספים שאת ממליצה עליהם?
כמו כן, שמתי לב שהוא דחוס מאוד וכל פרוסה היא יחסית כבדה, על כן אני מעריכה שכמות הקלוריות בכל פרוסה היא רבה יותר מבלחמים אחרים.
כמה קלוריות בערך מכילה פרוסה אחת? האם זה בסדר לאכול 2-3 פרוסות כאלו ביום?
תודה רבה על התשובות! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי את הלחם - תגובה
חנה הרשקוביץ18/09/2011אין לי עוד שמות ספציפיים באמתחתי אך לחם טוב לא מכיל שמרים וכמה שפחות חומרים.
לגבי קלוריות, הייתי מעדיפה להתייחס לזה בשתי דרכים:
א. עד כמה זה משביע אותך?
ב. האם את מרגישה טוב עם הלחם?
ואז תקבלי תשובה...
לבריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)