בולמוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולמוס
    שולי
    30/01/2008

אני מתחילה את הבוקר בצורה סבירה אך משעות הצהריים ואילך לא מפסיקה להיות רעבה אני אוכלת בצהריים לדוגמה אורז מלא קיטניות ומרק ירקות וזה לא מספיק רעבה כל הזמן מה כדאי להוסיף על מנת למנוע את הרצון לאכול?
    תודה על הפורום המועיל והעוזר אני תמיד קוראת אותו ומשכילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולמוס

הוספת תגובה

• בולמוס

עדנה מינץ
    30/01/2008

לעירית שלום
    לא כתבת את משקלך ואת הגובה שלך. באופן כללי הארוחה שתיארת בצהריים נשמעת טובה. לא כתבת אם את מוסיפה לזה סלט חי. הואיל ותיארת רק אוכל מבושל, שהסיבים שבו רכים והעיכול עקב כך מהיר יותר, כדאי להוסיף ירקות טריים. תקני לך או תכיני לבד נבטוטים של עדשים, מאש וכו', ותוסיפי לסלט. אולי גם גרעיני חמניה ודלעת. היות והסיבים של ירקות לא מבושלים מעכבים את משך העיכול, יש הרגשת שובע יותר זמן. בין הארוחות, תכיני לך בקופסת פלסטיק מקלות גזר, סלרי, מלפפון, גמבה, עגבניות שרי וכן רוטב שהכנת לבד לסלט או שמן זית ולימון, או מעט טחינה.
    אצלנו בחוות הבריאות מצפה אלומות אנשים שבאים בתחילה ורואים מזנון של ירקות, נבטים, פירות וכו' ללא מזון מבושל, פוחדים שלא יהיו שבעים, אך מהר מאד נוכחים לדעת שלא רעבים. הסוד - הירקות והנבטים כשהם לא מבושלים נותנים הרגשת שובע יותר זמן.

בברכת בריאות טובה
    עדנה מינץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

שולי
    31/01/2008

תודה לך על תשובתך המפורטת אנסה להשתמש בעצותיך ואני מקווה שאצליח.
    כמו כן רציתי לשאול אותך מה דעתך על תוספי מזון כמו למשל אומגה 3 אני לוקחת מולטיויטמין אך אני מאד עצבנית ויש לי בעיות שינה שאלה האם אומגה 3 יכול להועיל.
    ושוב תודה על הפורום המועיל אני קוראת בו הרבה ונעזרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספים

עדנה מינץ
    31/01/2008

אומגה 3 מצויין ואפילו חיוני לכל אחד ואחד.
    אם את לא ישנה מספיק, זה משפיע גם על היותך עצבנית וזה כמו מעגל קסמים. צריך לברר מה הסיבה: האם את הולכת לישון מאוחר? האם את אוכלת לפני השינה? אולי כדאי לפנק את עצמך עם אמבט חם, להדליק נר עם שמן ארומטי ולהאזין למוסיקת שנטי...

בהצלחה

עדנה מינץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו