מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי..לכםםזיו01/02/2008
סורי-שאני-רושמת-ככה-אבל-זה-לא-עושה-לי-רוח!!
היי-שלוום-אנייי-גובה:1.53-בערך-והמשקל-שלי-הוא-44-45-בערך-ואני-רווצה-לרדת-במשקל-!!!
התחלתי-לאכרול-פחות-לחם-וממתקים-ופחממות-ואני-אוכלת-יותר-סלטים....ואני-פחות-אוכלת-לחם!!
האם-תוכלוו-לבנות-לי-תפריט-בריאותי??!
תודה-מראש..[[=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי..משוו-חשוב!!
זיו01/02/2008היי-אני-גם-אוכלת-אומגה-3-וריכוזית!!!
זה-ניראלי-בריא!!
אבל-זה-מעלה-במשקל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לזיו
עדנה מינץ01/02/2008לזיו שלום
עצרי! את לא צריכה לעשות דיאטה. לפי מדד BMI את סובלת מתת משקל.
יפה שאת אוכלת פחות לחם ופחמימות ריקות. הוסיפי לך יותר קטניות (חומוס, טחינה, עדשים, מיני
שעועית, אורז מלא, דוחן, קינואה כוסמת - כל אלה אפשר לבשל כמו שמבשלים אורז עם ירקות קצוצים דק ולהוסיף הרבה תבלינים ושום...) סלטים וירקות ופירות זה דבר טוב. המשיכי איתם. הוסיפי גם סוגי אגוזים, שקדים, גרעיני חמניה ודלעת ואגוזי מלך, בערך 8-10 אגוזים ליום.
הוסיפי פשתן טחון לארוחת הבוקר וגם שומשום מלא טחון.
בהצלחה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט לשמירה על המשקל
ד''ר ירון לב אור01/02/2008שלום זיו
לדעתי את במשקל תקין ואין צורך בדיאטה
למטופלים שלי שרוצים לשמור על משקל תקין אני ממליץ בדרך כלל
א בוקר - 2 פרוסות לחם מלא - כפית שמן זית במקום מרגרינה כמקור לחומ שומן חיוניות
אחת מהאפשרויות הבאות: ביצה קשה או כף קוטז או כפית טחינה גולמית או כף טונה במיים
על הכל המון ירקות חופשי עם מעט זעתר -
ב 10 מנה פרי או חצי כוס פרות יבשים או כוס וחצי ברנפלקס על מעדן דיאט
צהרים הכמות קובעת
2 כוסות סלט חיי
2 כוסות ירק מבושל או מרק ירקות
מנה עיקרית של בשר או עוף או דג פלוס 2 כוסות פחממה כאורז מלא או פסטה או בטטה
אחר הצהרים - מנה פרי או חצי כוס פרות יבשים או כוס ברנפלקס עם מעדן דיאט
ערב ארוחה צנועה - 2 כוסות סלט פלום 2 כוסות ירק מבושל פלוס תוספת לבחירה כביצה או קוטז או טונה
חשוב המון שתייה של מיים ופעילות גופנית שלוש פעמים בשבוע הליכה של חצי שעה
בהצלחה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי-תודה-עדנה-וירון!!
זיו02/02/2008אבל-ישלי-טיפת-בעיה-אני-לא-אוהבת-אורז-בכלל-אני-שונאת-את-זה-ולא-טחינה!!
וגם-בארוחת-עשר-אני-לא-אוכלת-הרבה-רק-סנוויץ-או-עםקוטג-או-עם-גבינה-צהובה-או-אבוקדו-אבל-שוקולד-כמעט-ולא....
ולא-הבנתי-מה-זה-תת-משקל?!
זה-גבוה-מדיי-לגגובה-שלי-נמוך-מידי-ממוצע-.....
הההורים-שלי-אמרו-לי-שאני-לא-צריכה-כי-אני-עוד-בשלב-של-היתפתחות-שצריכים-לגבוה-עוד.....
אבל-אני-רוצה-להרגיש-נוח-בבגד-ים-ביקיניי....בקיץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)