טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שתיית רבע כוס עשב חיטה גרמה לי לבחילה,האם זה בהכרח תופעת ניקוי או שיש שזה יכול להיות קשור לרגישות כלשהי? ובקשר לחוקן עם עשב חיטה- האם אפשר לעשות זאת לבד בבית או שיש הוראות מיוחדות? האם זה מומלץ בכל מצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נעמה שלום לעיתיים שתיה של מיץ עשב חיטה גורם לבחילה ולתחושה לא טובה הדבר נובע מהריכוז גבוה של הכלורופיל וחומרים נוספים במיץ תופעות הניקוי לרוב לא קשורות לבחילה אלה לתופועת אחרות כשלשול , הזעה , מוגברים בנוגע לחוקנים אני לרוב ממליץ לבצע חוקן בפיקוח של איש מקצוע ולא לבצע זאת לבד כיום המגמה היא יותר לאפשר חוקנים בבית על ידי המטופל אבל אני לרוב מעדיף שאיש מקצוע בעל נסיון יפקח על התהליך בעיקר למנוע נזק למעי כל טוב ירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אז למעשה אם הבחילות לרוב אינן תופעות ניקוי יתכן כי כמות מרוכזת של כלורופיל זה לא טוב כל כך לאנשים,לא? לגבי החוקן, אם מדברים על חוקן רגיל, שניתן לקנות את הכלי בבית-מרקחת, לא ברור לי מדוע הוראות נכונות,כולל התהליך עם עשב החיטה, לא מספיקות..לגבי ניקוי כולל של המעי מה הכי מומלץ להשתיל על מנת לנקות גם חוץ מעשב חיטה?מה לגבי חוקן קפה?
כמות גדולה של כלורופיל תורמת מאוד לניקוי הגוף לכלורופיל גם אלמנט תזונתי מסויים - ירקות ירוקים ומומלץ לצרכו לעיתים קרובות בנוגע לחוקנים מדובר על חוקן שרוכשים בבית מרקחת אבל שוב אני מסייג וממליץ לקיים את ההליך בפיקוח איש מקצוע מנוסה חוקן כלורופיל עדיף לדעתי על חוקן קפה - הדעות חלוקות בנוגע לניקוי מעי אני ממליץ למטופלים שלי לצרוך מוצר נוזלי של ג'ל אלוורה האלוווה מנקה טוב את מע העיכול ותורמת לתחושת בריאות והקלה ירון
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד