המשך........

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ובמידה ואין לי מסחטה אלא בלנדר

דרור
    12/02/2012

אז איך מכינים בכל זאת שיהיה בריא.
    אני גם שותה שייק ירקות/פיקות אותו אני מכין בבלנדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובמידה ואין לי מסחטה אלא בלנדר - תגובה

שושנה שרשבסקי
    12/02/2012

בדרך כלל עושים מיץ מירקות קשים במסחטת מיצים, ומיץ מירקות רכים בבלנדר. אבל אם אתה מצליח לעשות מיץ סלק בבלנדר בלי להרוס את הסכינים, אין בעיה, המיץ יהיה פחות נוזלי כי יכלול את הסיבים, וזה בסדר, כמובן לא להגזים בכמות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתכוון להכין בבלנדר

דרור
    12/02/2012

לאחר בישול, כך שהסלק רך.
    והשאלה: איך מומלץ לבשל?
    והאם המים של בישול הסלק בריאים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד על סלק -תגובה

שושנה שרשבסקי
    12/02/2012

לא מוכרחים לאכול את הסלק במיץ!

1, אפשר לשטוף אותו היטב, לקלף ולגרד אותו על פומפיה (חי), להוסיף קצת לימון ושמן זית, מעולה! לאכל מיד, זה טוב כמו מיץ + סיבים!

2. אפשר לבשל אותו במים, (לא יותר מדי), לקלף, לחתוך לריבועים, קטנים, להוסיף מיץ לימון, פטרוזיליה, שום כטוש או בצל, קצת שמן זית, והרי סלט נהדר! כמובן שבישול ,כל בישול, מוריד מהערך התזונתי, על מנת לקבל את כל היתרונות של הסלק, מספר 1 מומלץ יותר!

3.אפשר לעשות מרק, יש מרק ה"בורשט" הידוע, ובוודאי תוכל למצוא באתרי הבישול מתכונים שונים.

4. לעשות מיץ לאחר הבישול: אתה כבר לא מקבל את היתרונות של הסלק, כמו אכילתו חי (מספר 1)או כמיץ (סחוט חי)

5. מי בישול - לא בלתי בריא, אך אני לא חושבת שיש בהם ערך תזונתי גדול, אולי טוב לעיכול!
    בברכה
    שושנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך........
    מאי
    06/02/2012

מה זאת אומרת מיץ סלק עוזר לייצור הדם?

איך מיץ סלק מייצר דם?

לקביעת תור
    סגירה
    המשך........

הוספת תגובה

• המשך........ - תגובה

שושנה שרשבסקי
    06/02/2012

במיץ סלק יש פיטוכימיקלים, הם עוזרים לנקות את הדם מחומרים לא רצויים (רעלנים).
    הסלק גם עשיר מאד במינרלים רבים, ביניהם ברזל, הברזל מסייע בחידוש התאים האדומים.

יש היום הרבה מחקרים על סלק ואת מוזמנת לקרוא וללמוד!

לא שותים מיץ סלק לבד אלא ביחד עם ירקות נוספים (גזר, סלרי, אפשר גם עם תפוח)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז איך מכינים מיץ סלק ?

דרור
    09/02/2012

וגם למי זה בריא ולמי זה מזיק ?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז איך מכינים מיץ סלק ? - תגובה

שושנה שרשבסקי
    11/02/2012

להכנת מיץ סלק צריך מכונת מיצים לפירות קשים, יש זולים, יש יותר יקרים, יותר עמידים.

לא מומלץ לנשים בהריון, בכל אופן לא על בסיס קבוע.
    לאנשים מסוימים מיץ סלק גורם לשתן אדום, במקרה זה יש לצמצם את הכמות.
    יש כאלו שזה גורם לשלשול, לא מתאים להם!
    עקרונית זה בריא לרוב האנשים, אך חשוב לשים לב ולהיות קשוב לגוף! כל מזון , בפוטנציה, עלול לגרום לרגישות יתר אצל אנשים מסוימים!
    כדאי, כפי שכבר כתבתי לערבב את מיץ הסלק ביחד עם עוד ירקות: מומלץ מאד לדוגמה התערובת הבאה: מיץ מגזר, סלק, סלרי ומעט ג'נג'ר. ניקוי מעולה לגוף וגם טעים!

לבריאות
    שושנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו