טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי (בת 18) בעיה בעיקול אני מנסה להרזות ואחת הבעיות העיקריות שלי היא היציאות, יש לי ממש קצת פעם בשבוע וזה במקרה הטוב, אני לוקחת שני כדורי לקסדין מדי פעם כדי להקל על היציאות אבל אז שוב זה חוזר..רציתי לדעת איזה דברים אני יכולה לאכול שיוכלו לשפר לי את הצד הזה של הדיאטה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, מצב של יציאות פעם בשבוע זה ממש לא טוב ועלול לגרום לך לבעיות חמורות בהמשך. אני ממליצה לך מאד לגשת לייעוץ מקצועי ללא דיחוי!
כמה הנחיות בכל זאת (כללי מאד) להעשיר את המזון שלך בהרבה סיבים, זאת אומרת לאכול ירקות, דגנים מלאים, קטניות. כל אלו עשירים בסיבים ועוזרים לעיכול טוב יותר. חשוב לשתות הרבה (מים! חליטות ) לעשות פעילות גופנית! להימנע מסוכרים, וממזונות על בסיס קמח לבן תנסי להתחיל את היום בשתיית כוס מים עם מיץ לימון וכפית שמן זית
לקחת כדורים בגיל שלך זה לא פתרון טוב בכלל, תיגשי לתזונאית/נטורופתית, לאחר תשאול ואבחון (מה הסיבה לעצירות..) תוכלי לקבל הדרכה לשינוי אורח חיים לחיסול התופעה המצערת.
בהצלחה שושנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד