טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מבינה שזה פורום של תזונה טבעית האם אפשר לשאול שאלה על בשר? במידה ולא, ועדין תוכלו לענות אודה לכן
כאשר אני חותכת בשר עוף מהקצב לפני בישול על קרש חיתוך האם זה תקין? איך מומלץ לנקות את הקשר חיתוך אז?
אותה שאלה על כל כלי מטבח שבא במגע עם בשר חי איך מומלץ לנקות אותו? האם יש המלצה מיוחדת?
ומה לגבי ספוג הניקוי עצמו? האם גם אותו יש לנקות לאחר מכן בצורה מיוחדת?
שאלה נוספת באותו הקשר:
האם כרשא שמים בצל בסיר ואז חתיכות קטנות של חזה עוף, ועל זה גזר וגמבא ועוד רכיבים כאשר הבשר החי עדין בא במגע עם הירקות האם זה בסדר? למרות שהבישול הוא הבסך הכל כ20 דקות עדין חשוב לי לדעת אם זה בסדר שזהם באו במגע - הבשר החי והירקות באותו הסיר
תודה רבה מעריכה מאד את התשובות והזמן שלכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ליאור, האמת שלא שאלתי את עצמי את השאלות הללו אף פעם.... אך כך אני נוהגת כאשר אני מכינה עוף : קרש חיתוך מיוחד לבשרי, וכמובן לשטוף אותו היטב לאחר השימוש. קרש אחר לירקות! לגבי הבישול: קודם כל לשטוף את העוף טוב ואם את רוצה להימנע מכל חשש, תטגני קודם את העוף מספר דקות, ותוסיפי אחר כך את הירקות. (אפשר גם לטגן קודם את הבצל(במעט שמן), להוציא אותם, לטגן באותו מחבט העוף ולהוסיף את הירקות
למרק עוף, רצוי להרתיח את העוף קודם, להוציא את הקצף העולה ורק אז להכניס את הירקות. בתאבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד