עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    רעות
    07/03/2012

הסיפור שלי הוא כזה... פעם הייתי שמנמונת (שקלתי 68 לגובה 1.71) ועכשיו אני שוקלת 58 (הייתי פחות... סביבות 55)
    עשיתי דיאט די קיצונית.. אני בנאדם די קיצוני באופן כללי. אני אוכלת בעיקר ירקות, והמון! לארוחת בוקר אני אוכלת כרוב מאודה (כרוב שלם בערך..) ועוד ירקות חיים. ביניים 2 תפוחים, צהריים עוף וירקות מבושלים, ביני עוד 2 תפוחים ובערב ירקות.
    מה אתן אומרות על התפריט? אני גם משלבת התעמלות
    אני חושבת שהגוף שלי די התרגל לזה...
    בשבו וחצי האחרונים התחילו לי שילשולים והם לא מפסיקים. לקחתי אפילו כדורים לטיפול בשילשולים וזה לא עוזר... מה לעשות?
    נורא קשה לי להפסיק את התפריט שאני רגילה אליו... אני מפחדת להשמין. אני חושבת שהתלתי לאכול הרבה אוכל לא משמין ויהיה לי קשה לאכול קצת אוכל משמין.
    אני ממש במצוקה. בבקשה עזרו לי!
    אה ואני בת 23

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - תגובה

שושנה שרשבסקי
    11/03/2012

68 קילו ל1.71 ,זה לא שמנמונת...., 58 זה גבול תחתון...לא נורא אם תקבלי 2-3 קילו

תראי, זה יופי לאכל המון ירקות, אבל את כנראה מגזימה, ומערכת העיכול מאותתת לך!
    צריך קצת למתן (תורידי את הירקות החיים לתקופה קצרה עד שהשלשולים יפסקו,
    ותתחילי שוב להכניס אותם בהדרגה, עם שימת לב מה קורה לך בבטן...

תזונה בריאה מושתתת לא רק על ירקות אלא גם על דגנים מלאים וקטניות ,
    הקטניות אינן משמינות, הן עשירות בחלבון ומהוות פחמימה שלא משמינה
    תכניסי בהדרגה בתפריט שלך מעט אורז מלא/ קינואה/ לחם שיפון
    וגם שמנים טובים: אבוקדו, אגוזים, זרעים

לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמר יבש "לא אורגני" שונה מפירות יבש

אבי
    17/03/2012

שאלה: האם המידע שקיבלתי נכון, ואין צורך לצרוך תמר יבש "אורגני" דוקא מכיוון שגם תמרים יבשים "רגילים" אינם עוברים את תהליך הייבוש\שימור הרעלני שעוברים פירות יבשים אחרים (כמו תאנים ומישמשים מיובשים)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמר יבש "לא אורגני" שונה מפירות יבש - תגובה

חנה הרשקוביץ
    18/03/2012

אבי, זה נכון שמבין הפירות היבשים הרגילים, תמרים עוברים הכי פחות עיבוד והוספת חומרים. בכל זאת האורגני יותר נקי.
    למרות זאת, עדיף לאכול תמרים לא אורגניים מאשר שוקולד, למשל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו