אכילה לפי סוג דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה לפי סוג דם
    לימור
    09/03/2012

רצתי לדעת מה דעתכם על הרגלי אכילה לפי סוג דם (סוג a)יש לי נפיחות בבטן,גזים עייפות,ואני מעוניינת לרדת 5 קילו.אודה לכם על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה לפי סוג דם

הוספת תגובה

• אכילה לפי סוג דם - תגובה

שושנה שרשבסקי
    11/03/2012

שלום לימור,
    יש שיטות שונות לטפל בתסמינים שהזכרת, וטיפול על פי סוג דם היא אחת מהשיטות, אפשר לטפל רק על פי שיטה זו ולראות אם זה עוזר...
    אני מעדיפה להשתמש בשיטה כהשראה , היא יכולה לתת כוון טיפולי , לדוגמה בשר אדום אינו טוב לבעלי סוג דם A, אכילתו עלולה לגרום לבעיות עיכול רבות,

אני ממליצה לך לקבל ייעוץ מקצועי, על מנת לבחון מה דרך הטיפולית הטובה ביותר עבורך
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי נראה שאת פשוט לא אוכלת טוב

סיגל
    02/04/2012

בנסיון לרדת במשקל את לא ניזונה טוב ולכן סובלת מהתופעות שציינת. אם באמת בדיקות רפואיות יראו שהכל אצלך תקין אני ממליצה לך על שימוש ב"לא דיאטה" שאני עשיתי. אומנם לא יורדים מהר אבל פעם ראשונה שלא היתה לי השמנה חזרה. תחפשי באינטרנט "המדריך האחרון".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו