חימום טחינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חימום טחינה
    מדי
    17/05/2012

שלום רציתי לדעת האם חימום של טחינה פוגע בערכים התזונתיים שלה ואף גורם לה להיות מזיקה?
    בנוסף אשמח לדעת מדוע ביצה לא מיועדת למאכל בני אדם (למעט הכולסטרול שבה)? הרי היא מכילה חומצות אמינו, חלבון איכותי וגם מקור לויטמנים. ושאלה נוספת לגבי בשר הוודו, מומלץ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חימום טחינה

הוספת תגובה

• חימום טחינה - תגובה

שושנה שרשבסקי
    18/05/2012

שלום מדי,
    יש עשרות שיטות ברפואה הטבעית, בכל שיטה יש תת שיטות, הבנות שונות, אין כאן מדע מדויק!
    לשאלות שלך: אני לא יודעת מי אמר שביצה אינה מיועדת למאכל בני אדם! נכון שיש צמחונים/ טבעונים שנמנעים לאכל כל דבר הבא מן החי, כולל ביצים.
    אני לא נמנית עם שיטה זו, אני מאמינה במזון איכותי, מגוון, נקי ככל האפשר.
    בביצים, כפי שאת אמרת יש גם ערכים תזונתיים חשובים ואין מניעה לאכל מעט ביצים, מומלץ אורגניות (מתרנגולות המשוטטות חופשי)
    בבשר הודו, יש הרבה ברזל, מי שאינו צמחוני, וחשוב לו לאכל מעט בשר, הבחירה של הודו היא טובה.
    מה שחשוב הוא לצמצם את כמות החלבון מן החי, ולגוון עם חלבון מן הצומח, וכמובן הרבה ירקות וכו'

לגבי הטחינה, יש בה הרבה שמנים לא רווים, לא רצוי לחמם אותם.
    משתמשים בטחינה להכנת עוגיות וכו', אינני יודעת להגיד לך את כמה זה מזיק, לא מזיק יותר מהסוכר... אז הכל לפי השכל הישר! מותר מידי פעם לאכל משהו "מזיק"

בברכה
    שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה

מדי
    18/05/2012

תודה על המענה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו