שום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שום
    ענבל
    06/06/2012

שלום,

אני רוצה להתחיל לבלוע שום למען הבריאות, אם אני אבלע אותו ללא לעיסה אלא כשלם ,זה יהיה יעיל מבחינת הערך התזונתי שלו?( אני פשוט לא מסוגלת ממש לאכול אותו)

והאם הוא יעיל אם אני אחתוך אותו לחצי ואוכל אותו בתוך יוגורוט.
    לא יודעת אם זה משנה משהו אבל אני מניקה...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שום

הוספת תגובה

• שום - תגובה

מירב אלטמן
    06/06/2012

שלום

את יכולה להוסיף שום בבישול או לכתוש ולערבב טרי.לא צריכה לבלוע.ל
    שום יש השפעה מחממת ומייבשת.מתאים לאנשים שסובלים מקור ליחה שופעת או התקררויות חוזרות.שימי לב אם זה מתאים לך.איך זה משפיע על החלב שלך ועל תינוקך.

בהצלחה
    מרב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבישול הורס את השום

ענבל
    06/06/2012

אני ידעת שבבישול/אפייה הערך התזונתי שלו מתפוגג ,שהחומר הפעיל שלו " הולך" בחום, אז לא מסתדר לי עם מה שכתבת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבישול הורס את השום - תגובה

שושנה שרשבסקי
    06/06/2012

שלום ענבל,
    בליעת שום שלם לא שווה! על מנת ליהנות מהחומר הפעיל של השום (האליצין)צריך ללעוס אותו, או לפחות לחתוך אותו לשתיים ולאכל אותו מיד, כי החומר מתנדף מהר (גם לא בחום)
    אך לשום יש עוד תכונות טובות (ברזל, סידן , אבץ מגנזיום ועוד) שדי נשמרים גם בבישול,
    שום הוא ירק נפלא, משדרג מאכלים רבים, כדאי ליהנות ממנו בכל צורה!
    בתיאבון
    שושנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו