האם לבורקסים יש קלוריות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לבורקסים יש קלוריות?
    דנה
    22/07/2012

אני אוכלת בכל יום 10 בורקסים - גביניות , בורקס שוקולד, רוגלעך , בורקס וניל, בורקס תפוחי עץ, קוראסון חמאה וקוראסון חמאה עם שוקולד ובורקס פרג.

כמה קלוריות יש ב-10 בורקסים שאני אוכלת?

האם יותר מ-500 קלוריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לבורקסים יש קלוריות?

הוספת תגובה

• האם לבורקסים יש קלוריות? - תגובה

חנה הרשקוביץ
    23/07/2012

שלום דנה :)

בורקסים וקרואסונים זה לא אוכל...
    זה אומנם משתיק את הרעב (בעיקר הנפשי :)) אבל לא מזין בכלל - להיפך - זה מזיק מאוד.
    לדוגמא - משמין.
    נתון הרבה יותר חשוב ממספר הקלוריות הוא מאיפה הקלוריות הללו מגיעות.
    תאכלי המון פירות מתוקים בשלים ועסיסיים (וגם ירקות, עלים ירוקים ומעט אגוזים וזרעים) במקום הבורקסים ותתחילי לרדת במשקל.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם לבורקסים יש קלוריות? - תגובה - תגובה

שושנה שרשבסקי
    23/07/2012

שלום דנה,
    אני רק רוצה להוסיף עוד על התשובה של חנה על מנת לסבר לך את האוזן: 10 בורקסים, קראוסונים קטנים וכו' זה משהו כמו 2000 קלוריות, קלוריות ריקות, קלוריות מזיקות, קלורוית משמינות...זה לא מזון...
    בברכה
    שושנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בורקסים

שירי
    14/10/2012

אבל בורקסים יותר טעימים מפירות

בורקסים זה טעים - אז מדוע לא לאכול???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בורקסים - תגובה

אורית טרגנו
    14/10/2012

רצוי להכניס לגוף אוכל שהוא גם טעים וגם מזין. אני למשל עושה בורקסים מבצק מקמח מלא/או קמח כוסמין במילוי בטטות ועשבי תיבול למשל.
    התזונה הטבעית יכולה להיות טעימה מאוד ומזינה מאוד, לא חייבים להכניס לגוף רעלים וקלוריות מיותרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו