מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לעורכי הפורום שלום רב!יהודה קשת22/02/2008
יש לי שתי שאלות,אשמח אם תענו עליהן בהקדם.
אני בכושר מעולה ואני דיי שרירי,עם זאת,הבטן שלי דיי עגלגלה-אין לי כרס בולטת אבל אין לי "ריבועים" וזאת למרות האימונים הרבים שאני משקיע בגוף ובבטן בפרט!
שאלתי הראשונה היא:
למה הבטן לא שרירית כמו כל הגוף? ומה אפשר לעשות כדי שתתפתח יפה?
שאלתי השנייה היא על נושא דיי מביך שמאוד מטריד אותי-בנוגע לחילוף החומרים.
כשאני מתפנה לעשות "גדולים" אני נדרש לפנות הרבה זמן כיוון שלא הכל יורד-עדיין נשאר קצת ולמרות שאני ממש מתאמץ זה לא יורד מייד,רק לאחר קצת זמן יורד עוד קצת ועוד קצת עד שנגמר לגמרי ,בד"כ זה גם לוקח ממש הרבה זמן (חצי שעה ויותר)
זה מבאס וממש מציק,למה זה קורה? איך אפשר למנוע את זה,ולגרום ל"גדולים" לצאת מהר וחלק כמו לכולם? כולם יוצאים תוך 10 דק' בערך,רק אני נתקע הרבה זמן,זה ממש מעצבן ומלחיץ אותי,עוד מעט אני מתגייס ומפחד שזה יפריע לי כיוון שהזמן הקצוב לעשיית הצרכים יהיה קטן בהרבה ממה שאני מורגל אליו. אני חושב ש"בעיית חילוף החומרים" שלי קשורה גם לבעיית הבטן שלי שלמרות האימונים והריצות,עדיין נשארת כמו שהיא...אשמח אם תענו לי בהקדם וברצינות המתאימה,זה מביך ומתסכל מאוד. תודה רבה לכם וכל טוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות תקינות ולחץ
ד''ר ירון לב אור23/02/2008היי
מה לעשות ישנם אנשים שלא מצליחים להגיע לבטן ריבועים
לא משנה כמה נעבוד ונתאמן הבטן לא תיצר ריבועים
מנסיון אני יכול להעיד שאחרי טירונות צנחנים ומסלול ביחידה לא היו לי ריבועים
צריך לקבל את העובדה שזה הגוף שלנו וצריך לאהוב אותו
לשאלתך השנייה חשוב שתבין שלא כולם מייצרים יציאה באותה תדירות ונוחות
ייתכן והלחץ שאתה מצוי בו בגלל הגיוס מחריף את המצב שלך
נסה לשתות הרבה יותר מיים ואו לאכול יותר פרות וירקות על מנת לתת יותר נפח וקלילות לצואה שלך
שתייה מרובה ואכילה של מזון עשיר בסיבים תזונתיים כפירות ירקות אורז מלא ולחם מלא
יכולים לעזור לך מאוד
אני יכול להעיד שאף אחד לא ילחיץ אותך בנשוא השרותיים ותמיד אתה יכול לנסות לכוון את הזמן של היצאה לשעות הלילה זמן שיש לך כמה שעות טובות להרגע וליצר יציאה בשקט
בהצלחה בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)