מגנזיום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגנזיום
    אורחת
    06/08/2012

בבדיקת דם של המגנזיום=יצא תקין! האם כדאי לי בכל זאת לנסות לקחת חודש אחד תוסף מגנזיום ? האם זה יכול לגרום לי נזק? (אני רוצה לנסות לקחת למשך חודש מגנזיום על מנת לראות אם זה יעזור לי להתכווצויות שרירים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגנזיום

הוספת תגובה

• מגנזיום - תגובה

שושנה שרשבסקי
    07/08/2012

שלום אורחת,
    בדיקת רמת המגנזיום בדם אינה מצביעה על רמת המגנזיום בגוף!
    (ירידה של רמת המגנזיום בדם מסוכנת, למניעת הירידה הגוף משתמש ברזרבות של המגנזיום הנמצא בתאים ובעצמות).
    אם את סובלת מהתכווצויות, חשוב
    להעשיר את התזונה במזונות עשירים במגנזיום: אגוזים, זרעים, דגנים מלאים, קטניות, ירקות ירוקים , בננה...ועוד
    בנוסף, את יכולה בהחלט לקחת תוסף איכותי של מגנזיום, מניסיון אישי זה מאד עוזר!
    בברכה
    שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על איזה תוסף את ממליצה?

אורחת
    07/08/2012

על איזה תוסף את ממליצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על איזה תוסף את ממליצה? - תגובה

שושנה שרשבסקי
    07/08/2012

במסגרת פורום זה אין אני יכולה להמליץ על תוספים ספציפיים
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו