ילדים ותמצית זרעי אשכוליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדים ותמצית זרעי אשכוליות
    אוכלים בריא
    22/10/2012

שלום רב!
    אנו אוכלים בבית מזון שהוכן על פי רוב על ידינו, כשאנו מקפידים שיהיה כמה שיותר טבעי, בריא וטעים.
    בלי עין הרע, במהלך השנים, גם בשנים הראשונות לחייהם ילדיי שמרו על בריאות תקינה. מדבר אחד לא הצלחנו לחמוק: תולעים. נראה כי הגנים שוקקי תולעים. ילדים לא מטופלים, היגיינה בעייתית, שירותים משותפים - מכה. ניסינו אמצעים טבעיים ללא הועיל. בצר לנו נאלצנו לטפל בילדה מס' פעמים בורמיקס וחיזוקה בפרוביוטיקה.
    האם תמצית זרעי אשכוליות מתאימה לשימוש בילדים, כמניעה או טיפול במקרים דוג' תולעים ומהו המינון?
    אודה לכם על תשובה.יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ילדים ותמצית זרעי אשכוליות - תגובה

חנה הרשקוביץ
    22/10/2012

שלום וברכה!

מוכר לי מה שאת מתארת.
    אני באמת רואה את התופעה הזאת נפוצה אצל ילדים שאוכלים רוב הזמן בריא יותר מאחרים, אחרי תקופה של חריגה מיוחדת (אחרי החגים, אחרי ימי הולדת, אולי בגלל ריבוי של בצקים ודברי מתיקה בתקופות אלה).
    אנחנו רואים את התולעים דוקא כשהם יוצאים החוצה, אולי זה סימן טוב...

בכל מקרה, התרופה שציינת אינה פוגעת רק באוכלוסיית החיידקים הטובים אלא גם בכבד וכדאי להימנע ממנה לגמרי.
    גם לגבי תמצית זרעי אשכוליות יש לי הסתייגות - זהו חומר אנטיביוטי - גם הוא פוגע באוכלוסיית החיידקים הטובים. הוא לא יודע להבדיל...

פתרונות טבעיים שאני מציעה:
    להגביל לתקופה, ככל האפשר, מוצרים מעובדים מקמח וסוכר, במקום זה להוסיף שפע של פירות וירקות חיים.
    ניתן להיעזר בטיפות מרוכזות (טינקטורה) של צמחי מרפא מרים כמו לענה.
    אם את רואה את התולעים, ניתן גם להוציא אותם בעדינות עם ידיים נקיות.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב תודות והמשך יום נעים!

אוכלים בריא
    23/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו