טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני צמחונית כבר שנים רבות. שמתי לב שאני מרבה באכילת פחמימות ושומנים, וממעטת בחלבונים. ביצים אני כמעט ולא אוכלת, וכמובן בשר. סויה מידי פעם כי ישנן שמועות שלנשים עדיף לא להרבות בכך. איזה חלבונים אני יכולה לאכול כדי להעשיר את התזונה שלי, ואף להרזות? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בצמחים יש כמויות מספיקות ואף יותר של חומציות אמיניות. חומצות אמיניות הן אבני הבנין של החלבונים וגופנו יודע לבנות מהן את כל החלבונים להם הוא זקוק. תזונה המבוססת על מזונות טבעיים מהצומח אינה נזקקת לתוספת מיוחדת או לדאגה בקשר לחלבונים. פירות, עלים ירוקים, אגוזים, זרעים, קטניות, ירקות - כולם מכילים חומצות אמיניות או חלבונים צמחיים.
מה שכן, ממליצה לך להפחית את צריכת השומנים ובמקום זה להרבות בפחמימות, בעיקר פחמימות מפירות. בדרך זו תוכלי להשיג גם ירידה במשקל.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים