שיבולת שועל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיבולת שועל
    מיה
    19/11/2012

שלום

אני קונה שיבולת שועל גסה, היא מאד קשה ולכן מצריכה בישול אך אני משתמשת בה גם בכדורי שוקולד (טחינה מלאה, בננה, אגוזים ונוזל צמחי, מים וקקאו ) ולכן היא רק סופגת נוזלים.

האם זה אפשרי לאכול אותה כך? יש טעם לקלות אותה לפני קצת (רק אם זה יותר בריא) ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיבולת שועל

הוספת תגובה

• שיבולת שועל - תגובה

שושנה שרשבסקי
    19/11/2012

שלום,
    אפשר לאכל שיבולת שועל גסה ללא בישול או קליה,אבל היא תהיה קשה יותר לעיכול., דרך טובה היא גם להשרות את הפתיתים בנוזל כל שהוא. ספיגת הנוזלים מרככת אותם..
    אני אוהבת לקלות אותם (עושה גרנולה ביתית ומוסיפה אגוזים, וזרעים),
    בתיאבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיה
    19/11/2012

מבחינת עיכול זה בסדר כי אני שותה הרבה מים ואין לי עצירות אך החשש שלי שזה אולי עושה נזק לקיבה לטווך הארוך, אולי פוצע?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

שושנה שרשבסקי
    20/11/2012

אני לא חושבת שיש חשש לפציעה, או לנזק (כמובן לא להגזים בכמויות!) אך כפי שאמרתי אני מעדיפה לרכך אותם קצת או לקלות אותם קלות. לתערובות (עוגיות וכד'), אני מעדיפה להשתמש בשיבולת שועל הדקה יותר.
    כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו