שאלה לגבי שמן וגבינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי שמן וגבינה
    הראל
    04/01/2013

קניתי שמן פשתן, אורגני וכתוב שהוא מאוד מאוד עשיר באומגה 3.
    העניין הוא שכתוב על הבקבוק שהערכים הבריאותיים שבו נספגים בכמות המקסימלית כאשר מערבבים אותו עם גבינה. התפיסה שלי אומרת שמוצרי חלב באשר הם לא בריאים לגוף. אם כך מדוע השילוב בין שמן שהינו טבעי ומאוד בריא מפיק את המקסימום כאשר הוא מתערבב עם מוצר מהחי? אשמח לתשובה לגבי השאלה הספציפית הזאת. תודה מראש (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי שמן וגבינה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי שמן וגבינה - תגובה

חנה הרשקוביץ
    05/01/2013

שלום הראל :)

ערבוב של שמן פשתן עם גבינת קוטג' הוא חלק מפרוטוקול טיפול בסרטן של ד"ר בודוויג.

אני חושבת שמה שמרפא מסרטן בפרוטוקול הזה (אם בכלל) זה ההימנעות ממזונות מעובדים והחלפתם במזון בריאות. ערבוב שמן פשתן עם גבינה נשמע כמו עוד שיקוי קסם שמבזבזים עליו זמן וכסף.

שמן פשתן כשלעצמו אינו מזון בריאות - זהו מוצר מזוקק (זיקוק שמן מתוך זרעי פשתן).
    כל שמן הוא לא טבעי. זה כמו סוכר לבן. אין בטבע שמן כי אם מזונות שמכילים שמן.
    שמן פשתן רגיש מאוד לאור וחום והופך מהר מאוד למקולקל ומחמצן.

הגבינה היא כמו שכתבת, חלק ממוצרי חלב שאינם מזון לבני אדם ומזיקים לבריאות.

אפשר לומר שאנשים שהחלימו בגלל הפרוטוקול הזה החלימו *למרות* השיקוי הזה ולא בזכותו.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ועוד משהו קטן

נדב
    06/01/2013

בשמן פשתן יש כמויות מאוד גדולות של אומגה 3 לפי מה שכתוב בבקבוק, ניסיתי לאכול ככה פשתן אך יש לו טעם מריר, את אומרת בעצם שהשמן לא בריא כי זה רק תהליך של הוצאת השמן מגרגירי הפשתן או שלא הבנתי אותך נכון? כדאי לצרוך את השמן או לא?
    בנוסף אם הבנתי נכון את אומרת שהערבוב בין השמן פשתן עם הגבינה הוא משהו שלא מוכח ושאם אני צורך שמן פשתן בנפרד וגבינה בנפרד אני אקבל את אותה התוצאה?
    תודה רבה מראש! (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ועוד משהו קטן - תגובה

חנה הרשקוביץ
    06/01/2013

אני אומרת שזרעי הפשתן עצמם הם לא אוכל (זה טעים? זה מתעכל? הרי צריך לטחון את זה ולבלוע כדי להכניס לבטן...) וכמובן גם השמן שהוא מוצר מזוקק ובד"כ מקולקל.

אני אומרת שאומגה 3 מזוקק וגבינה הם לא תרופות. לא בנפרד ולא ביחד.

העניין בצריכת אומגה 3 הוא לא דוקא הכמות אלא האיזון בינו לבין אומגה 6.
    אומגה 6 אנחנו מקבלים אם אנחנו אוכלים מוצרים מהחי, שמנים מזוקקים, אוכל מעובד ודגנים. כך נוצר עודף.
    אומגה 3 אנחנו מקבלים מעלים ירוקים, פירות, אגוזים וזרעים.
    כשמפחיתים למינימום את המאכלים מהקטגוריה הראשונה ומבססים את התזונה על השניה - אין צורך בתוספות מלאכותיות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו