מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיפור זיכרון, קשב וריכוז ודלקותאורי17/02/2013
שלום, אני בן 21 ושי לי כמה שאלות.
1. שמתי לב שיש לי ב4 שנים האחרונות בעיות קשב וריכוז. לדוגמא אם מישהו מדבר איתי או מסביר לי משהו ולוקח לי יותר זמן להבין כי אני לא עם הבן אדם אני שומע את מה שהוא אומר אבל לא מקשיב.. ולכן לוקח לי יותר זמן ללמוד כי אני לא באמת עם הבן אדם. אני גם אדיש והמבט שלי בעיניים לא חד- אני מאמין שזה קשור אחד לשני.(כאילו כל הגוף עייף..)
מה עליי לאכול כדי לשפר את הריכוז ולא להיות מעופף?
2.כנ"ל הזיכרון אני רוצה לשפר אותו כי אני שוכח דברים בסיסיים לדוגמא קבעתי משהו עם מישהו ואחרי חמש דקות שכחתי מזה. איך אני משפר את זה מה עליי לאכול?אני צורך אומגה 3 מהחי 2 קפסולות ביום.
3.יש לי פתאום הרבה דלקות בגוף. דלקת בקיבה, בשלפוחית השתן, דקירות במפרקים ובמעיים. בינתיים אני בטיפול אצל הרופא בקופת חולים. מה עלי לאכול כדי שהדלקות יעלמו? יכול להיות שהמערכת החיסונית שלי חלשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור זיכרון, קשב וריכוז ודלקות - תגובה
שושנה שרשבסקי17/02/2013שלום אורי,
כל הכבוד שאתה מודע לאפשרות הטיפול דרך התזונה
יש כאן הרבה תסמינים ,לא יהיה נכון מצידי לענות לך דרך הפורום. אני ממליצה לך לגשת ללא דיחוי לעזרה מקצועית, נטורופתית/ תזונאית. לאחר תשאול מסודר תקבל הנחיות לתזונה אנטי- דלקתית, כאשר יילקח גם בחשבון הבעיות הנוספות . התזונה תהיה הבסיס לטיפול, ויתכן וימליצו לך על עוד דרכי טיפול לצד התזונה.
כל טוב
שושנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאורי
אביב26/02/2013מה שאתה מתאר- כל העייפות, אדישות, שיכחה, נובע ממחסור בברזל בגוף, למרות שזה בהחלט יכול להיות משהו אחר.
לדעתי, בראש ובראשונה תלך לעשות בדיקות דם, אם יצא תקין, מה שאני לא חושב לפי התיאורים שלך, אז יש כבר רופאים שידעו מה לעשות.
בכל מקרה אל תזניח ותעשה בדיקות דם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאביב
שושנה שרשבסקי27/02/2013אם קראת את השאלות של אורי ודאי שמת לב שאורי מטופל אצל רופא בקופת חולים, וטוב הוא עושה. אין ספק שהרופא יבקש בדיקות דם, גם נתורופתית/ תזונאית יבקשו בדיקות דם. זה אלמנטרי! לצד האבחנה הרפואית, יש לנטורופתיה הרבה מה לתרום גם באבחנה וגם ובעיקר בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)