שיפור זיכרון, קשב וריכוז ודלקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפור זיכרון, קשב וריכוז ודלקות
    אורי
    17/02/2013

שלום, אני בן 21 ושי לי כמה שאלות.
    1. שמתי לב שיש לי ב4 שנים האחרונות בעיות קשב וריכוז. לדוגמא אם מישהו מדבר איתי או מסביר לי משהו ולוקח לי יותר זמן להבין כי אני לא עם הבן אדם אני שומע את מה שהוא אומר אבל לא מקשיב.. ולכן לוקח לי יותר זמן ללמוד כי אני לא באמת עם הבן אדם. אני גם אדיש והמבט שלי בעיניים לא חד- אני מאמין שזה קשור אחד לשני.(כאילו כל הגוף עייף..)
    מה עליי לאכול כדי לשפר את הריכוז ולא להיות מעופף?
    2.כנ"ל הזיכרון אני רוצה לשפר אותו כי אני שוכח דברים בסיסיים לדוגמא קבעתי משהו עם מישהו ואחרי חמש דקות שכחתי מזה. איך אני משפר את זה מה עליי לאכול?אני צורך אומגה 3 מהחי 2 קפסולות ביום.
    3.יש לי פתאום הרבה דלקות בגוף. דלקת בקיבה, בשלפוחית השתן, דקירות במפרקים ובמעיים. בינתיים אני בטיפול אצל הרופא בקופת חולים. מה עלי לאכול כדי שהדלקות יעלמו? יכול להיות שהמערכת החיסונית שלי חלשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיפור זיכרון, קשב וריכוז ודלקות - תגובה

שושנה שרשבסקי
    17/02/2013

שלום אורי,
    כל הכבוד שאתה מודע לאפשרות הטיפול דרך התזונה
    יש כאן הרבה תסמינים ,לא יהיה נכון מצידי לענות לך דרך הפורום. אני ממליצה לך לגשת ללא דיחוי לעזרה מקצועית, נטורופתית/ תזונאית. לאחר תשאול מסודר תקבל הנחיות לתזונה אנטי- דלקתית, כאשר יילקח גם בחשבון הבעיות הנוספות . התזונה תהיה הבסיס לטיפול, ויתכן וימליצו לך על עוד דרכי טיפול לצד התזונה.
    כל טוב
    שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאורי

אביב
    26/02/2013

מה שאתה מתאר- כל העייפות, אדישות, שיכחה, נובע ממחסור בברזל בגוף, למרות שזה בהחלט יכול להיות משהו אחר.
    לדעתי, בראש ובראשונה תלך לעשות בדיקות דם, אם יצא תקין, מה שאני לא חושב לפי התיאורים שלך, אז יש כבר רופאים שידעו מה לעשות.
    בכל מקרה אל תזניח ותעשה בדיקות דם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאביב

שושנה שרשבסקי
    27/02/2013

אם קראת את השאלות של אורי ודאי שמת לב שאורי מטופל אצל רופא בקופת חולים, וטוב הוא עושה. אין ספק שהרופא יבקש בדיקות דם, גם נתורופתית/ תזונאית יבקשו בדיקות דם. זה אלמנטרי! לצד האבחנה הרפואית, יש לנטורופתיה הרבה מה לתרום גם באבחנה וגם ובעיקר בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו