שאלה לגבי דגנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי דגנים
    מילי
    23/03/2013

שלום, לאחרונה עברתי יעוץ אצל יועצת תזונה שדוגלת בשילוב של רואו פוד ומאקרוביוטיקה והיא יעצה לי להמנע כמעט לחלוטין מדגנים (גם מדגנים מלאים כמו שיפון, כוסמת, קינואה) ולבסס את התזונה על ירקות, פירות, זרעים וגרעינים, ממוצרי סויה שונים (טופו, טמפה, מיסו) ואצות ומדי פעם אורז מלא או שיבולת שועל (אבל לא לעתים קרובות). היא אמרה לי להרבות בשומנים טובים מהצומח (גרעינים, שמן האמפ, פשתן, צ'יה וכו'), אשר אמורים להוות כשליש מהתפריט. היא אף אמרה להמנע מלחם שיפון ללא שמרים, אשר נהגתי לאכול ממנו כשתיים- שלוש פרוסות ביום. הבעיה היא שמאז שהתחלתי בתפריט אני מרגישה לעתים קרובות רעבה ומשתוקקת לפחמימות, מה שהוביל אותי לבולמוסים של פחמימות. כל זה גורם לי לפקפק בטיב התפריט. מה דעתכם על כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי דגנים

הוספת תגובה

• שאלה לגבי דגנים - תגובה

לירון אסייג
    24/03/2013

היי מילי ,
    כפי שציינת בהתחלה את נמצאת אצל מישהי אשר דוגלת ברואו פוד ומאקרוביוטיקה ועל כן אילו ההמלצות אשר קיבלת ממנה .

קיימות גישות ודיאטות שונות בתחום התזונה ( ובכל תחום בכלל) ולכן לא ניתן לענות תשובה נחרצת לגבי טיב התפריט .

אני אישית לא מאמינה בהימנעות רבה ממזונות מפני שאני לא חושבת שניתן להתמיד בזה לאורך זמן . .. אבל שוב זו רק דעתי האישית.

שיהיה לך בהצלחה
    וחג שמח !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו