טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש חולי סרטן שמתייחסים לסודה לשתייה כאל תרופת פלא. הסודה לשתייה גורמת לגוף למצב בסיסי, אמנם הגוף צריך לקבל גם חומציות וגם בסיסיות, אך במצב של בסיסיות הסרטן לא יכול לחיות. מעבר לכך, יש הרבה מאוד שאומרים שאין לסודה כל יכולת לגרום לנזק לגוף כשזה נצרך בכמות מתונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש בגוף מקומות שונים עם PH שונה. בקיבה החומציות גבוהה מאוד למשל ועל העור קצת פחות, בדם יש PH די בסיסי שצריך להישמר בטווח צר מאוד כדי לאפשר חיים. העניין שאתה מדבר עליו לגבי בסיסיות הוא הטווח הצר שהדם שואף אליו ובסיסיות ברקמות. את זה משיגים דרך תזונה שיוצרת בסיסיות בתוך הגוף פנימה. (פירות וירקות כמובן). לדכא את החומציות החשובה והנצרכת בקיבה יפגע בפירוק וספיגה של המזון דבר שתמיד יוצר בעיות בריאות וחוסרים. זו לא הדרך.
[גם אקמול לא גורם נזק בכמות מתונה...]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים