מורינגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורינגה
    עדי
    31/03/2014

רכשתי קפסולות של מורינגה בבית הטבע, המהווה תחליף למוליויטמין ומינרל של נטע. ברצוני לשאול האם בטוח לקחת את מוצר ואיזה מידע יש עליו בתודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מורינגה

הוספת תגובה

• המורינגה

ירון
    11/06/2014

המורינגה היא מזון-על, זה אומר שהיא מכסה קשת מאוד רחבה של ויטמינים, מינרלים, חלבון.. יש בה גם אנטי אוקסידנטים המעכבים היזדקנות. בנוסף המורינגה היא חומר אנטי דלקתי מאוד טוב כך שהיא מסייעת לטיפול בבעיות עור כמו אקנה, לטיפול בבעיות פרקים, היא גם מאזנת לחץ דם כולסטרול וסוכר. אני לוקחת מורינגה באופן קבוע כבר שנתיים (בפורמולה משולבת) ומרגישה שכל המערכת עובדת טוב יותר. מעבר לזה לקחתי אותה בזמן ההריון והיא ממש סידרה אותי מבחינת כמות חלב אם. בהריון הראשון שלי כמעטי לא היה לי חלב. מה שכן, ידוע כי לא כדאי ליטול מורינגה עם תרופות מדללות דם כגון קומדין וגם לא מומלץ ליטול בו בזמן עם תרופות אחרות. אם את מחפשת כמות אפילו גדולה יותר של ויטמינים אולי כדאי שתקחי אצת ספירולינה או כלורלה. אני קונה בחברת "ספירולינה" פורמולה משולבת של ספירולינה, כלורלה ומורינגה וזה עושה לי פלאים.

בהצלחה =)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו