טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
המורינגה היא מזון-על, זה אומר שהיא מכסה קשת מאוד רחבה של ויטמינים, מינרלים, חלבון.. יש בה גם אנטי אוקסידנטים המעכבים היזדקנות. בנוסף המורינגה היא חומר אנטי דלקתי מאוד טוב כך שהיא מסייעת לטיפול בבעיות עור כמו אקנה, לטיפול בבעיות פרקים, היא גם מאזנת לחץ דם כולסטרול וסוכר. אני לוקחת מורינגה באופן קבוע כבר שנתיים (בפורמולה משולבת) ומרגישה שכל המערכת עובדת טוב יותר. מעבר לזה לקחתי אותה בזמן ההריון והיא ממש סידרה אותי מבחינת כמות חלב אם. בהריון הראשון שלי כמעטי לא היה לי חלב. מה שכן, ידוע כי לא כדאי ליטול מורינגה עם תרופות מדללות דם כגון קומדין וגם לא מומלץ ליטול בו בזמן עם תרופות אחרות. אם את מחפשת כמות אפילו גדולה יותר של ויטמינים אולי כדאי שתקחי אצת ספירולינה או כלורלה. אני קונה בחברת "ספירולינה" פורמולה משולבת של ספירולינה, כלורלה ומורינגה וזה עושה לי פלאים.
בהצלחה =)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד