טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי כולם , אני בת 16 עד לפני 8 חודשים התגלה אצלי ibs (תסמונת המעי הרגיז ) מאז התזונה שלי הדרדרה , אני לא יכולה לאכול בבה"ס כי אני צריכה כל 5 ד לשירותים , אני לא יכולה לצאת עם חברים או לבלות , מצבי לחץ כמו בגרויות ומתכונות בבה"ס גורמים לי להחמרה רצינית יותר ביציאות .. האם מישהו יכול לתת לי הצעות לגביי מאכלים עשירים בסיבים תזונתיים או ידועיים כעוזרים למעיים ריגיזות ? אני כבר לא יודעת מה לעשות או איך אחזור ככה לבה"ס תודה לכל העוזרים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לבת 16, השלום והברכה הטיפול במעי הרגיז הוא אינדיודואלי מאד, מה שטוב לאחד עלול להיות לא טוב לאחר. ירקות ודגנים מלאים עשירים בסיבים תזונתיים, אך לא בטוח שכרגע זה טוב לך, אולי עדיף כרגע מזון מעט מבושל. בנוסף את מציינת בעצמך שמצבי לחץ מגבירים את הבעייתיות. אני ממליצה לך לגשת ללא דיחוי לייעוץ מקצועי אצל נטורופתית. לאחר תשאול מקיף היא תוכל לכוון אותך הן בנוגע לתזונה והן בדרכים להפחתת המתח. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד