שלוםםם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלוםםם
    מאיה
    14/09/2014

שלום יש לי כמה שאלות: אחת , מה יותר כדאי לקחת אומגה צמחית או אומגה מהחי.??? מה זה בדיוק אומגה צמחית . , ספרולינה זה משהו שצורכים על בסיס קבוע , בכלל כל הויטמינים והמינרלים צורכים על בסיס קבוע \ אמא שלי בת 64 והיא לוקחת כל מיני דברים ומפסיקה כי היא לא יודעת אם זה טוב לאורך זמן ... אשמח לדעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלוםםם

הוספת תגובה

• שלוםםם - תגובה

שושנה שרשבסקי
    15/09/2014

שלום,
    חומצת שומן אומגה 3 בנויה מחומצות שומן מספר באורך שונה,
    ALA , נמצאת במספר מזונות מהצומח, אגוי מלך, זרעי צ'יה, זרעי פשתן
    EPA ו- DHA נמצאים במספר מזונות מהחי, בעיקר בדגי ים.
    הגוף שלנו, במידה והוא בריא, (אם אנחנו אוכלים טוב ומקבלים את המינרלים והויטמינים הדרושים), יודע להפוך את ה-ALA ל- EPA ו- DHA, שהם חיוניים לגוף.
    מה יותר כדאי? לצמחונים, כמובן אומגה צמחית, למי שאנו צמחוני, קודם כל כדאי לאכל דגי ים, לגבי לקיחת תוסף, תלוי לסיבה של הלקיחה, למצבים טיפוליים מסויימים, עדיף אומגה משמן דגים (אך לא כאן המקום להרחיב).

לגבי אמא שלך, אי אפשר כמובן לתת תשובה בלי להכיר אותה, הרקע הרפואי, וכו', אני ממליצה שתתיעץ עם נטורופתית, היא תוכל להמליץ לה על תזונה מיטבית ובמידת הצורך גם על תוספים.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו