פלואוריד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלואוריד
    מיכל
    17/11/2014

שלום וברכה,
    האם יש בעיה בפלואוריד במשחות השיניים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלואוריד

הוספת תגובה

• פלואוריד - תגובה

שושנה שרשבסקי
    17/11/2014

בשנים האחרונות מתפרסמים יותר ויותר מחקרים על הבעייתיות של הפלואור. במזון יש את מנת הפלואור שאנו זקוקים. אין צורך ואין מקום להוסיף פלואור במזון, משחות שיניים , מים וכו' לאוכלוסיה כולה.! עודף פלואור עלול לסכן את בריאותנו. תבחרי משחת שיניים ללא פלואור!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיכל
    22/11/2014

שלום לך שושנה,
    שאני באה לטיפול שיניים הרופא שיניים מאוד ממליץ על משחת שיניים עם פלואוריד כדי למנוע חורים, הוא טועה?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

שושנה שרשבסקי
    24/11/2014

משך שנים גורמים רשמיים תמכו בהפלרת מי השתייה הציבוריים, המטרה המוצהרת הייתה אכן מניעת חורים בשיניים אצל האוכלוסיה, אך כפי שציינתי, מחקרים רבים הוכיחו את הנזק הרב של ההפלרה. ככל הידוע לי רק לאחרונה נפסק הפלרת המים בארץ לאחר מאבקים קשים של שוחרי בריאות.
    אני לא מתווכחת עם רופאים
    הגישה הנוטורופתית אומרת ששמירה על שיניים בריאות צריכה להיעשות על ידי תזונה בריאה, הימנעות מסוכרים, אכילת הרבה ירקות וכו' (כל זה כמובן לצד היגיינה של הפה, צחצוח על פי ההוראות, וכו' ולא על ידי תוספת של חומרים שיש בהם סכנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו