טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב שמעתי שאוכל שרוף הכוונה לא שרוף לגמרי כמו למשל. סטייק או המבורגר שעושים על מחבת עם פסים או במנגל פחמים. או חשמלי שיש עליו סימני חריכה לאחר הצלייה או כמו המבורגר טבעול שיש עליו. פסי חריכה או הקבאב שלהם שזה אותו דבר או תפוחי אדמה בתנור. שיוצאים עם סימני חריכה לאחר בישול יתר. האם אוכל עם סימני חריכה או שרוף במידה בשר או כל אוכל אחר הוא מסרטן או מזיק בצורה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אמש אכלתי באחת מרשתות ההמבורגר , המבורגר שרוף כמעט לחלוטין אינני נוהג לאכול הרבה מחוץ לבית אבל אמש יצאנו אני ואשתי למסעדה ולא יודע מאיזו סיבה הזמנתי המבורגר רק כמה דקות לאחר שסיימתי אותו שמתי לב שאכלתי המבורגר שרוף לחלוטין ( כנראה שהייתי יותר מידי עייף ועצל לבדוק את ההמבורגר לפני כן) אני יודע שהמבורגר שרוף או בשר שרוף בכל אופן הם בעלי פוטנציאל לסרטן אני מלא ברגשות אשם על האכילה אמש ולא מפסיק להאשים את עצמי על כך שאכלתי את אותו המבורגר שרוף. האם מאכילה בודדת של המבורגר ( 200 גרם) שרוף אני צריך לחשוש מסרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים