הרזייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזייה
    חסוי
    24/04/2008

היי , התחלתי תוכנית של צום מים בהשגחת רופא למטרות בריאות מיום א' עד יום ה' , כולל , בשישישבת מותר לי לשבור את הצום ולאכול בסביבות ה1000 קלוריות ליום ובנוסף לבצע פעילות גופנית בימים אלה , מתונה . ובשאר ימי השבוע להקפיד על מנוחה , ולא לבצע פעילות גופנית נמרצת.
    בנסוף אני סובלת מעודף משקל הבנתי שהדבר עשוי לסייע לי , כמה אוריד כל שבוע שכזה? אם יחלפו כ-4 שבועות - חודש? והאם בתום יום ה שאתחיל לאכול העלה בחזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזייה

הוספת תגובה

• ירידה במקשל בצום

חן פרופסורסקי
    24/04/2008

שלום לך,

אכן בצום יורדים ויורדים הרבה: בין חצי ק"ג ל 1.5 ק"ג ליום.
    חשוב מאוד לשתות הרבה מאוד (3-4 ליטר ביום בממוצע).
    האם את נמצאת בהשגחה? חמישה ימי צום ללא השגחה, על מים בלבד, מחייב השגחה צמודה יומיומית.

לאחר שבירת הצום אם לא יהיה שינוי בריא בתרפיט (קרי, בריא ומתאים לצרכייך) העלייה במשקל תהיה מיידית ולעתים אף ליותר מלפני).

הרבה בריאות,

חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זה די משתלם לא?...

רקדנית:)
    25/04/2008

לפי מה שאני קוראת, זה בעצם יכול להגשים חלום, אני רוצה לרדת 5 קילו, אם אני אעשה צום של 5 ימים פעמים ובשישי שבת שבניהם אני אוכל בריא ממש, אז אני ארד תוך שבועיים 5 קילו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובהה

חסוי
    25/04/2008

כן בהשגחה רפואית , מה היית ממצליץ לי לאכול אחרי הצום על מנת לשמור על אותו המשקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לאכול אחרי

חן פרופסורסקי
    29/04/2008

ובכן, כל הפואנטה של התזונה ההוליסטית זה להתאים את התפריט לאדם ולא לאנושות...
    כן אפשר לומר שיש מכנה משותף:
    1. מזון מלא (דגנים מלאים, שמן לא מזוקק וכו')
    2. שפע של ירקות ופירות
    3. רצוי מאוד אורגני
    4. לשמור על רמת שמן בתפריט שלא עולה על כ 0.3 X משקל הגוף ליום (בגרמים) - יש צורך להתאים למידת הפעילות הגופנית
    5. שתייה (מים) עד לשתן שקוף - לא יותר ולא פחות
    6. וכו'...

מעבר לאלה צריך כבר להתאים לאורח חיים, טעם אישי, מבנה מטאבולי וכו'.

לבריאות,

חן

נ.ב.

מעבר לשלושה ימים אני מעביר צומות רק בהשגחה *צמודה* וגם אז על מי אשלגן ולא רק על מים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו