להגיע לאיזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להגיע לאיזון
    מלי
    03/05/2008

ד"ר שלום,
    מאז ומעולם אהבתי לאכול. עד שהתגייסתי הייתי בחורה מאוד רזה. לא משנה מה הייתי אוכלת או כמה או מתי, לא היתי מעלה גרם. לפני הגיוס היה לי שיתוק עצב הפנים, והטיפול לכך היה לקיחת סטרואידים. בשלב הטיפןל עליתי דע מהר כ-4 קילו, ובסופו ירדתי אותם במהירות. מאז, הנראה לי שהמטבוליזם שלי השתגע. התחלתי לעלות במשקל, ומכיוון שלא הייתה לי פרופורציה באכילה (זה אף פעם לא השפיע עלי) עליתי בקצב מהיר מאוד. לאחר כשנה כבר שקלתי 66 ק"ג, 11 קילו יותר.
    כיום אני על גלולות, דיאנה וספירונול, המסייעות לטיפול בשחלות פוליציסטיות, יחד עם הגנה מהריון. אין ספק שהדיאנה מעלה לי את המשקל כי היא גדושה בהורמונים אך מנגד הספירונול משתנן ובעזרתו הצלחתי לרדת קצת במשקל.
    היום אני בת 23, 171 ס"מ ושוקלת 60 ק"ג. הבעיה שלי היא, כיצד לשמור על איזון משקל הגוף? האם יש קשר למחלה שהייתה לי ולטיפול בסטרואידים עם ההעלאה במשקל? קשה ל עדיין להשתחרר מהרגלים ישנים ועדיין קשה לי למתן את עצמי כשאני אוכלת, פחות באיכות האוכל כי אני אוכלת יחסית דברים בריאים, יותר בכמות האוכל ובתדירות האכילה. כיצד אוכל לשלוט בזה יותר?
    סליחה על המגילה, ותודה מראש על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להגיע לאיזון

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

ד''ר ירון לב אור
    04/05/2008

מלי שלום
    המפתח הוא איזון
    איזון בין אכילה ופעילות גופנית לאורך זמן
    על מנת לרדת במשקל ולשמור על משקל קבוע
    אנא הקפידי לאכול בריא בזמן ולבצע פעילות גופנית
    כהליכה מתונה 3 פעמים בשבוע
    הקפדה על רואח חיים בריא ומאוזן הם ההצלחה למשקל תקין לאורח זמן
    בנוגע לשאלתך אין קשר בין המחלה למה שאת חווה כיום
    את מוזמנת ליצור קשר על מנת להתאים לך תפריט שייתאים רק לך
    בהצלחה
    ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו