שמן זית או קנולה אורגני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן זית או קנולה אורגני
    מאי
    01/09/2015

שלום

מה עדיף לאפייה שמן זית או שמן קנולה אורגני?

מדובר ב2-4 כפות בשימוש, אני מעדיפה שמן שלא מתחמצן ב200 מעלות ושמן קוקוס אינו מתאים לאפייה מלוחה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן זית או קנולה אורגני

הוספת תגובה

• שמן זית או קנולה אורגני - תגובה

שושנה שרשבסקי
    02/09/2015

לאפייה מתוקה, אני משתמשת בקנולה בכבישה קרה,
    לכל השאר, שמן זית (קישים, לחם, גם חלות) חלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מאי
    02/09/2015

תודה אבל האם שמן זית בחימום כזה הוא מתחמצן כי חברי היה בסדנא באלומות ואמרו לו שבחימום עדיף רק את השמן קוקוס אבל זה יקר ולא תמיד מתאים.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

שושנה שרשבסקי
    03/09/2015

שלום מאי,
    אכן , יש חילוקי דעות!
    שמן קוקוס, הוא שמן רווי טבעי, על כך אין ויכוח
    אך מכאן 2 אסכולות:
    1. שמן קוקוס הוא הכי בריא כי אינו משנה את הרכבו בחימום (הודות למבנה הכימי שלו 2. שמן קוקוס אינו בריא כלל וכלל כי הוא שמן רווי (וכמו ששמן רווי מן החי אינו בריא, כך מהצומח)
    אני הפסקתי להשתמש בשמן קוקוס לטיגון לאחר מה שלמדתי
    שמן זית (כתית מעולה עם מקסימום 8% חומציות- ככל שפחות חומציות יותר טוב), מעולה לאפייה או לטיגון (אני לא עושה בכלל טיגון עמוק, אני מתכוונת למעט שמן, אך טוענים שאפשר לטגן עמוק ללא בעיה ,בחום בינוני, כ-180 מעלות)
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו