טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, קניתי שמן פשתן של חברת D&B, כתוב מכיל שמן פשתן,ויטמין E. הבקבוק היה סגור אך לא היה במקרר,קניתי אותו בסופר. אני משתמשת בו מזה כמה ימים בבליעה לפחות 2 כפות ביום, כיוון שיש לי עור יבש והבנתי שזה יעזור. הבעיה שרק עכשיו קראתי שהוא מתחמצן מהר, ואני ערבבתי אותו בתפוחי אדמה חמים..בנוסף אין לי מושג אם אולי בסופר הבקבוק היה בשמש,או בחום..השאלה שלי, האם יכול להגרם לי נזק לעור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלם, שמן פשתן הוא שמן מאד עדין, מתחמצן מהר מאד, לכן יש חשיבות לקנות שמן פשתן בבקבוק כהה, מהמקרר של החנות כאשר גם השינוע נעשה עם אוטו קירור! אני לא ממליצה להשתמש בשמן שלא היה בקירור באופן רציף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד