מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה במשקל למרות אכילה טובה..מישהי14/01/2016
היי אני צריכה עזרה וייעוץ ,
אני בתת משקל חמור( תמיד הייתי) חשבתי שזה בגלל שאני אוכלת קצת אז התחלתי תפריט השמנה של 2500 בערך קלוריות .. עבר שבוע וזה מרגיש לי שבמקום להשמין אפילו הרזתי איך זה יכול להיות ? וממה זה יכול לנבוע ?מה אני צריכה לבדוק ?כי בבדיקות דם הכל תקין
אכלתי באמת המון שוקולדים ואגוזי מלך לחמים וכו
מיואשת כבר
משקל 39 1.63* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל למרות אכילה טובה.. - תגובה
שושנה שרשבסקי17/01/2016שלום לך,
את חייבת לגשת לבירור רפואי אצל רופה מומחה בבעיות תת- משקל.
יכולים להיות כל מיני גורמים, אינני יודעת איזה בדיקות דם עשית, צריך לבדוק בלוטת התריס (לא רק TSH, אלא גם T3 ו-T4), מתארת שעשית את זה,
צריך קודם כל לשלול כל בעיה רפואית על ידי בדיקות נרחבות ואז תוכלי לגשת ליעוץ תזונתי, לא בפורום
כדי לעזור לך, צריך לעשות תשאול מאד מקיף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מישהי17/01/2016היי תןדה שענית..
אבל מה זה רופא מומחה של בעיות תת משקל איפה הוא נמצא ?עד עכשיו הלכתי פשוט לרופאת משפחה וכן עשיתי Tsh t4 t3 הכל תקין הרופאה הביאה לי לעשות בדיקת גסטרו (למרות שאני לא יודעת למה כי אין לי שילשולים כאבי בטן וכו אבל אני יעשה בכל זאת את הבדיקה ..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מישהי17/01/2016היי תןדה שענית..
אבל מה זה רופא מומחה של בעיות תת משקל איפה הוא נמצא ?עד עכשיו הלכתי פשוט לרופאת משפחה וכן עשיתי Tsh t4 t3 הכל תקין הרופאה הביאה לי לעשות בדיקת גסטרו (למרות שאני לא יודעת למה כי אין לי שילשולים כאבי בטן וכו אבל אני יעשה בכל זאת את הבדיקה ..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
שושנה שרשבסקי18/01/2016נכון לעשות את הבדיקה כדי לשלול כל בעיה שהיא.
תבקשי גם בדיקת טפילים במעי (בדיקת צואה, בדיקה חשובה ביותר)
לאחר מכן , אני מציעה לך לגשת לנטורופתית. (רצוי מומחית לבעיות עיכול) .
בעזרת תשאול מעמיק (לרופאים אין זמן לתשאול של שעתיים!) אפשר יהיה להגיע לגורמים לבעיה שלך ולעזור לך)
אם תרצי המלצה לנטורופתית מקצועית באזור המגורים שלך, תוכלי להתקשר אלי ואוכל לעזור לך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)