שמן קוקוס-מדוע אף אחד לא מספר שהוא משמין??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן קוקוס-מדוע אף אחד לא מספר שהוא משמין??
    שגב
    25/03/2016

כל הפורומים והמאמרים בנושא תזונה מספרים על תכונותיו הרבות של שמן הקוקוס,
    במיוחד על יכולתו של השמן לרפא את מחלת האלצהיימר,

כולם גם מספרים על הרופאה(קונבנציונלית),מנהלת מחלקה בבית חולים בארה"ב שריפאה את בעלה מאלצהיימר בעזרת -2 כפות שמן קוקוס תוך-60 יום.

הגעתי לשמן הקוקוס כשאני באמצע דיאטה וכבר ירדתי ירדתי 3-4 ק"ג,
    לקחתי 2 כפות שמן קוקוס ביום לפי ההנחיות,אבל תוך שבוע הירידה במשקל נעצרה ותוך חודש עליתי חזרה את 3-4 ה-ק" ג.

מדוע אף אחד לא מזהיר שהשמן גורם לעליה במשקל ? .

בן 67,סובל מהפרעות שינה ונוטל שנים רבות קסנקס שמשפיע לרעה על הזיכרון,

נוטל 2000 מק"ג B12 ו-1.8 מ"ג אומגה 3 ביום ולא מצליח לעצור את ההידרדרות בזכרון .
    באיזה מינון אפשר ליהנות מתכונות שמן הקוקוס ואיזה תוספים נוספים יכולים לעזור לשיפור הזכרון.? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמן קוקוס-מדוע אף אחד לא מספר שהוא משמין?? - תגובה

שושנה שרשבסקי
    27/03/2016

שלום,
    לגבי שמן קוקוס
    זהו שמן רווי צמחי, טבעי, כמו כל שמן ערכו הקלורי תשע לכל גרם!

יחד עם זאת הודות לחומצות שומן בריאות מאד המרכיבים אותו, הוא נחשב לשמן בריא עם סגולות רבות כפי שכתבת, בין היתר מוריד כולסטרול ועוזר בירידה במשקל!

אבל מה לעשות, כל אדם הוא שונה, מזון יכול להיות בריא לאדם אחד וממש טוקסי לשני.
    יש גם דעות ששמן קוקוס ממש לא בריא וכדאי להימנע ממנו (גורם לראקציה לא טובה בדם, מאצים טוקסיות של רעלים של מזונות אחרים...)

שמן קוקוס לא עשה לך טוב, אל תאכל אותו!

לגבי הזיכרון
    אתה אומר בעצמך שהתרופה שאתה נוטל שנים היא הגורם! אולי שווה לנסות בהדרגה להפסיק את התרופה, ולעבור לטיפול טבעי יותר לבעיות השינה

יש המון צמחים שעוזרים לשינה, למצבי חרדה, לזיכרון

נטורפת או הרבליסט יכולים להרכיב לך פורמולה טובה, לאחר תשאול מעמיק על מנת לתת מה שמתאים לך.
    כל עוד שאתה נוטל את התרופה צריך להיזהר עם צמחים (עלולים להיות אינטראקציות בין התרופה לצמח)

התוספים שאתה לוקח טובים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשושנה- טיפול טבעי להפרעות שינה?

שגב
    15/04/2016

לצערי-אין דבר כזה!!.
    לא כותב את זה מתוך זלזול-ההיפך,
    סבלתי שנים מנזלת כרונית שבכל חורף כמעט הפכה לשפעת/ברונכיטיס וימים רבים של מחלה,עד שהגעתי לוויטמין הפשוט ,ויטמין C ,זה 15-16 שנים אני נוטל במשך כל השנה יום-יום 1000 מ"ג ויטמין C ומאז אפילו לא עשיתי אפצ'י.
    סבלתי שנים מערמונית מוגדלת(פרוסטטה) ובלילות "חגגתי",פעם התעוררתי מהפרעות השינה ופעם התעוררתי ללכת לשרותים בגלל הפרוסטטה, קיבלתי כדורים כימיים,או רכשתי בבתי מרקחת כל מיני תוספים טבעיים,לכדורים היו תופעות לוואי והתוספים לא תמיד עזרו.
    עד שגיליתי את גרעיני הדלעת,,זה שנה שאני לועס(או מפזר באוכל) פעם ביום חופן גרעיני דלעת קלופים ולא קלויים וחסל סדר -לרוץ בלילה לעשות פיפי.
    אולם לצערי להפרעות שינה לא מצאתי פתרון,
    הלכתי ל-24 טיפולים במחטים סיניים,,,ושום דבר לא קרה,
    נטורופתית ותיקה נתנה לי לשתות מרשם צמחים של פורמולה סינית עתיקה דרך חברת SUNFLOWER -צמחי מרפא סיניים ,ממושב עמינדב ,במשך שבוע זה עזר במעט ואחר כך ההשפעה נעלמה.
    הוספתי את התוסף החדש של סופהרב-לקטיום (פורטה) שלא השפיע כלל,לקחתי גם ג'בא ,אבל הפרעות השינה לא פסקו.
    אשמח לדעת איזה צמחי מרפא יעזרו לי?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשושנה- טיפול טבעי להפרעות שינה? - תגובה

שושנה שרשבסקי
    17/04/2016

שלום שגב,
    השאלה היא מה היא הסיבה להפרעות שינה,, אולי על זה צריך לעבוד
    וכן מה "היגיינת" השינה שלך (מתי אתה הולך לישון, האם אתה מתקשה להירדם, מתי אתה מתעורר , כמה פעמים אתה מתעורר בלילה, האם אתה מתקשה להירדם, האם יש לך מחשבות טורדניות בלילה, חלומות,ועוד ועוד שאלות,
    רשימת מכולת של צמחי מרפא לא תעזור, צריך להתאים את הצמחים לכל מקרה ומקרה
    כמובן שאין אפשרות לעשות זאת במסגרת הפורום
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשושנה- אין פתרון בצמחי מרפא -

שגב
    24/04/2016

הרפואה הסינית(מחטים) וצמחי המרפא לא מצאו פתרון לבעיית הפרעות השינה הקשות שלי,-מדוע עלי להמשיך ולתלות תקוות ולזרוק כסף?,כן פשוט לזרוק כסף .
    עברתי כ-24 טיפולים במחטים סינים,במקביל לטיפולים נתן לי המטפל רשימה ארוכה של צמחים וקליפות של עצים שהייתי צריך להזמין כל שבועיים בחנות טבע יוקרתית(לא רוצה להגיד פלצנית) בצפון ת"א(אין לכם חנויות שפויות יותר?) שייבאה את הצמחים מסין,
    הייתי מרתיח כל יום את החומרים בסיר אלומיניום ושותה פעמיים ביום,תהליך שנמשך מס' חודשים ו,,,"עזר כמו כוסות רוח".

לפני כחצי שנה נפגשתי עם נטורופתית ותיקה וידועה,קבלתי "פרמולה סינית עתיקה" הזמנתי רבע ליטר במושב עמינדב ליד ליד ירושלים,מהלתי במים ושתיתי בבוקר ובערב,
    בשבועיים הראשונים חשתי שיפור קל ,התלהבתי והזמנתי עוד חצי ליטר מהפורמולה,,אחרי 3-4 שבועות השיקוי הסיני הפסיק להשפיע עלי בכלל,זרקתי לפח יותר ממחצית הנוזל.
    לפני כשנה וחצי סיפרו לי על ג'אבא ו- 5HTP ,הזמנתי מחו"ל דרך חנות טבע(שוב יוקרתית) במרכז ת"א את המוצרים ,ניסיתי שבוע,לשינה זה לא עזר,אבל הלכתי ביום בזיג זגים וסבלתי מסחרחורות .
    לשמחתי שאלתי נטורופתית באחד הפורומים,היא נזפה בי וצוותה עלי לא להתקרב לחומרים האלה וכינתה אותם מסוכנים,
    מעניין -בחנות הטבע "יצאו מעורם" לעזור לי להזמין את המוצרים,אבל לא טרחו להזהיר מפני משהו,אולי בגלל דמי המשלוח הגבוהים שהם גבו?.
    מניסיון ארוך הגעתי למסקנה שלצמחי המרפא אין תשובה להפרעות שינה-לפחות אצלי.צר לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשושנה- אין פתרון בצמחי מרפא - - תגובה

שושנה שרשבסקי
    24/04/2016

אני יכולה רק לאחל לך שתמצא את מקור או הסיבה לבעיות שינה הקשות שלך וכן תרופה מתאימה
    באיחולים לבריאות טובה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דווקא לי עזר צמחי מרפא לשינה

ירדן
    30/06/2016

צריך להתעקש ולשלב עוד דברים אז זה עובד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי-שמח בשבילך,בנתיים יש שיפור

שגב
    30/06/2016

בשינה בעזרת כדור כימי בתוספת הורמון המלטונין (הורמון שינה) .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו