טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב אני יודע שיש הרבה אגדות אורבניות על חלב ודברים לא טובים שנאמרים עליו האם זה נכון שושנה? ודבר נוסף גם אם זה נכון יש איזה תצרוכת של חלב שבועית שאם אצרוך אותה הוא לא יזיק לגוף?(כמו לדוגמה 2 כוסות נס בשבוע או משהו בכיוון תוכלי לכוון אותי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש מזונות שלא מומלץ לאף אחד, כמו מרגרינה, צבעי מאכל, מזון תעשייתי ומעובד.... יש מזונות שטובים ובריאים לרוב האנשים ויש הרבה מזונות שעשויים להיות בריאים ומועילים לחלק מהאוכלוסיה, ומזיק לחלק אחר.
גם הכמות והתדירות קובעות,גם מזון שאולי אינו הכי מועיל בשבילך, לא יזיק אם תאכל ממנו מעט או מדי פעם!
לגבי החלב זהדוגמה למזון שאינו מתאים לכל אחד באופן כללי אנחנו לא ממליצים למבוגרים לשתות חלה ניגר, עדיף לבחור ביוגורט, או גבינות מוחמצות, (אפשר גם מוצרי צאן), אך אם חשק נפשך בקפה עם חלב מידי פעם, תהנה! אך חלק גדול מהאוכלוסיה רגישה לחלב ולמוצריה, החלב גורם להרבה תחלואים, בעיקר במערכת העיכול (אך לא רק), סיבה לפנייה לנטורופטית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד