אבקת מרק בריאה מיועד לשושנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקת מרק בריאה מיועד לשושנה
    חיים
    13/12/2016

בוקר טוב המלצת לי בעבר על תרכיז BD חייב להגיד לי פגיעה בול טעים בריא מרגיש טוב אני אוהב ללכת לפי ההמלצות שלך את מקצועית ויעילה אבל היות ואני לא אהרוני בבישולים זה יקל עליי בהרבה אם תוכלי להמליץ לי על אבקת מרק בלי חומרים משמרים ובלי צבעי מאכל או חומרים של צבע או מרעין בישין אחרים שחברות דוחפות למזון שלנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבקות מרק

שושנה שרשבסקי
    13/12/2016

תודה,
    אישית, אני לא משתמשת בשום אבקת מרק, אכן , ברוב האבקות יש מלא חומרים לא בריאים.
    יש אבקות קצת יותר טובות בחנויות טבע, (גם לא משהו!)

חברת נטורפוד: מרק צמחי אורגני: מלח ים, תמצית שמרים , קמח אורז, ירקות 8% (בצל, סלרי, גזר, פטרוזיליה, שמן צמחי, כורכום.
    סביר!
    אך ,בינינו, לא עדיף להיכנס למטבח פעמיים בשבוע ולהכין מרק ירקות/קטניות/ פטריות .להוסיף מגוון תבלינים או עשבים (פטרוזיליה, כוסברה, כמון, כורכום, רוזמרין, שמיר, ועוד
    לא צריך להיות אהרוני בשביל זה!
    ראיתי גם בחנות הטבע מרק מחברת השדה: אבקת מרק אורגנית בטעם עוף, כשקראתי את האותיות הקטנות, הרכיב הראשוני היה מלטודקסטרין תירס אורגני!, זה סוכר תירס, גרוע מאד!
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו