טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב! הבנתי ששמן שרשום עליו זך או מזוכך הוא אל בריא כי מחממים אותו בטמפ' של 300 מעלות והוא מאבד מערכיו התזונתיים . על שמן זית רשום כתית ועל שמן קנולה שאומרים שהוא בריא רשום זך או מזוכך אם כך האם הכי טוב להשתמש בשמן זית למרות שאני מעדיפה קנולה ? לא מובן שאומרים ששמן קנולה הוא בריא אבל רשום עליו זך/מזוכך ואומרים שזה לא טוב זך. האם יש שמן קנולה לא מזוכך או זך? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אכן, השמן המזוכך, הוא שמן שחומם מספר פעמים בטמפרטורה גבוהה על מנת להוציא את מרב השמן מהגרעין, זה שמן מחומצן, מאד לא בריא! שמן בריא, הוא שמן בכבישה קרה (לגבי שמן זית, חשוב לשים לב גם לחומציות שלו, עד 8% ) שמן זית הוא השמן הכי מומלץ לבישול ולתיבול (אני משתמשת בו גם לאפיית לחם ביתי וחלות לשבת!) ניתן גם להשיג בחנויות טבע שמנים נוספים בכבישה קרה. לחברת נטורפוד ,יש שמן קנולה אורגני בכבישה קרה, מצוין, אני משתמשת בו לאפייה (המחיר כמו לשמן זית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד