טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב אני רוצה לעבור לשתות חלב אורז/סויה באופן סדיר אבל כל החלבים שבדקתי עד עכשיו כולם מלאים עד חנק בחומרים משמרים יש חלב אורז/שקדים/סויה שאפשר לקנות בלב שקט בהמלצה שלך שהוא ללא חומרים משמרים חייב להגיד המלצת לח על הBD וזה פגיעה בול אשמח לפגיעה נוספת במטרה לגבי הממתיק בפעם הקודמת ששאלתי אמרת לי בעיקר על ההרכבים שלהם אבל יש סטיויה שאת יכולה להמליץ עליו ישירות כמו הBD דרך אגב הוא גם עמוס בחומרים משמרים כנראה שלאכול משהו היום ללא חומרים משמרים או בלי חומרים מלאכותיים בכלל הוא נדיר עד לא קיים אשמח שתראי לי שאני טועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום חיים, "חלב" , סויה/ אורז/ שקדים - אורגני מחברת 'אדמה' או 'הרדוף', שניהם ללא שום תוספת.
לגבי ממתיק סטיביה, הכי טוב כמובן זה להשתמש בעלים, אבל בהחלט לא נח! לסטיביה אבקה או לסטיביה נוזלי, יש תמיד תוסף, לרוב ממתיק אלכוהולי (גליצרול , אריטריטול או אחר, וזה בסדר גמור) או שהוא ממש על בסיס אלכוהול (לדוגמה של חברת ברא צמחים: תמצית סטיביה, מים ואלכוהול). לרוב, יש טעם לוואי, ולכ צריך לנסות עד שתמצא מה שמתאים לך. אישית לאחר חיפושים , משתמשת ב"סטבינול", פעם ב...כשאני מאד רוצה מעט קפה! אני ממליצה לקנות בחנות טבע, יותר סיכוי שהתוסף יהיה טבעי, ללא תוספים לא רצויים. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים