עזרה בבקשה בנושא תחליפי חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה בנושא תחליפי חלב
    לי
    17/07/2017

שושנה שלום,
    שאלתי לא מזמן בפורום לגבי תחליף ראוי לחלב פרה והמלצת לי על חלב סויה של הרדוף או אדמה אשר אינם מכילים חומרים משמרים, מספרי e ושאר מרעין בישין.
    קניתי את שני הסוגים ולצערי הם מאוד לא טעימים לי ולמשפחתי. אני מאוד רוצה רוצה להימנע משתיית חלב פרה ומאכילת מוצרי חלב אך אינני מוצאת תחליף ראוי לחלב פרה ניגר. אציין כי בני משפחתי אוהבים מאוד את החלב סויה של תנובה אך לצערי הוא מכיל סוכר ומספרי e שלא הצלחתי להבין אם הם מסוכנים, ובכל מקרה אני מעדיפה שלא לשתות מוצר כזה על בסיס יום יומי. אני באופן אישי כבר ויתרתי על החלב בקפה ואין לי בעיה לשתות בלי. אבל בן הזוג שלי לא יכול לוותר ואני ממש מנסה לחפש אלטרנטיבה.
    ניסית לקנות גם חלבים צמחיים אחרים אורגניים ללא תוספות מיותרות, כמו חלב אורז ושקדים אבל הוא לא התחבר לטעם.
    מה את ממליצה לי לעשות?
    האם את מכירה את המספרים e450, e452, e500? תוכלי לומר לי עד כמה הם מזיקים?
    האם עדיף כבר לחזור לחלב פרה? (זו ממש האופציה האחרונה מבחינתי....)
    תודה מראש על תשובתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחליפי חלב

שושנה שרשבסקי
    18/07/2017

שלום לי,
    לא לאכל מזונות שלא מתרגלים או לא אוהבים!

האם ניסית חלב עזים, הוא בריא הרבה יותר מחלב פרה

אם לא תאהבו , מעט חלב פרה בקפה, זה לא נורא! תשתו לבריאות (כל עוד כמובן שאין כאבי בטן, אלרגיות וכד ' מהחלב)

e 450 ו-e 452 הם פוספטים ( דיפוספאט ופוליפוספאט), עדיף להימנע
    e-500 זה סודיום ביקרבונט (סודה לשתתיה), לא גורם לבעיות בכמויות קטנות)

אגב קפה "טורקי" נחשב הכי בריא, יש לו הכי הרבה נוגדי חמצון (פוליפנולים,)
    קפה בלי חלב נחשב בריא יותר( החלב הורס מעט את כמות
    הפוליפנולים הנמצאים בקפה)
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו