תזונה לפי סוג דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לפי סוג דם
    יהודה בונצל
    17/07/2017

שלום רב לכל המשתתפים,
    אני בן שישים ותשע שואף להגיע רחוק (עד כמה שזה נשמע מצחיק ויומרני)
    לאחרונה שמעתי שלאכול באופן חופשי מדאגות עלול להיות בעל תופעות לא לגמרי רצויות והתחלתי להתעניין בדרכים לשפר את ההפקרות בה חייתי עד היום. וכעת לשאלתי: האם תזונה על פי סוג הדם עשוי לשפר את הרגשתי ואולי אף את בריאותי???
    האם יש המלצה לסוג הדם שלי ? מסוג A,?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לפי סוג דם

הוספת תגובה

• תזונה לפי סוג דם

שושנה שרשבסקי
    18/07/2017

שלום יהודה,
    סוג דם , זה גנטיקה, יש מאפיינים פיזיולוגים ופסיכולוגים דומים ביו נושאי אותו סוג דם ומאפיינים אחרים לנושאי סוג דם שונה כמובן שיש השפעות חיצוניות וסביבתיות.

אכילה על פי סוג דם ( כאשר לוקחים פרמטרים נוספים בחשבון, כמו גיל, מחלות רקע, רגישויות למזון וכו') עשויה בהחלט לשפר את הבריאות ואת ההרגשה הכללית, הן הפיזית והן הנפשית/רגשית).
    סוג דם A רגיש מאד למזון לא מתאים (ולאורח חיים לא מאוזן) אני ממליצה לך לעבור לתזונה על פי סוג דם שלך
    (באופן כללי מאד, סוג דם A מרגיש טוב יותר עם מזון צמחוני
    (בשר בקר ומוצרי חלב לא טוב לו)
    תזונה מושתתת על ירקות, קטניות, דגנים מלאים לצד מעט ביצים/ דגים/ עוף מטיבה מאד עם סוג דם A
    אני מומחית לתזונה על פי סוג דם ואשמח להדריך אותך!
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו