טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לפני שנתיים סבלתי מנפיחות בטן ועייפות קיצונית בבדיקת דם יצא שיש לי חסר בברזל הרופא הפנה אותי לבדיקת נשיפה יצא חיובי עם דלקת קיבה לקחתי עשרה ימים אנטיביוטיקה להכחדת החיידק המשכתי חמישה חודשים עם תרופות סותרי חומצה אחרי בדיקות נוספות הברזל חזר לנורמה החיידק נעלם והדלקת חלפה מאז אני עדיין סובלת מנפיחות בטן גזים יציאות רכות לקחתי פרביוטיקה לכמה חודשים טובות ולא עוזר כלל על מה את ממליצה אילו תוספי תזונה יכולים לעזור ואילו מאכלים כדאי לאכול על מנת לאזן את חומציות הקיבה אשמח אם אזכה למענה בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, תשובה ראויה אוכל לתת לך רק לאחר תשאול מעמיק, הצרכים של כל אדם שונים, מה שעשית עד עכשיו לא פתר לגמרי את הבעיה, צריך להתאים את התזונה והתוספים באופן אישי. לכן תשובתי היא כללי מאד מאד להרבות במזון בסיסי:ירקות ירוקים, ירקות בכלל, לאכל במידה דגנים מלאים למעט במזון מהחי ובמוצרי חלב להעדיף חלבון מהצומח,(שהוא חומצי, אבל הרבה פחות מיליון מהחי להקפיד על שמנים איכותיים מכבידה קרה לימון הופך לבסיסי בגוף, זה טוב אימוץ של תזונה על פי סוג הדם פלוס הקפדה על על היחס חומצה/בסיס עשוי לפתור את הבעיה
ולכל הגולשים היקרים: אני יצאתי לחופשה של שבועיים אין לי מחשב, רק הנייד בלילה כאשר יכולה להתחבר לwify אנא, חכו עם השאלות (עד 27 לחודש) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים