שאלה עקרונית לגבי ארוחת בוקר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה עקרונית לגבי ארוחת בוקר?
    חיים
    15/08/2017

בוקר טוב יש לי סיטואציה מורכבת בבוקר אני קם לתפילה וכמובן לפני התפילה אסור לאכול וכשאני חוזר מהתפילה בד"כ יש לי במקרה הטוב 20 דקות לפני שאני יוצא לכיוון העבודה בגלל שאני לא יכול לאכול סעודה עשירה בזמן הזה מהסיבה הפשוטה שלא אספיק האם יש מזון שאוכל לאכול בבוקר בצורה מהירה שיהיה אפקטיבי בריא ושיחזיק אותי לאורך היום (דרך אגב בעבודה אני לא הכי אוהב לאכול אוהב יותר לשתות שתיה חמה)
    איזה מזון היית ממליצה כפתרון?
    יש את הנטיה למתוק יש לי ממרח טבעי לחלוטין שכולו פירות יער(סנדלפור)שתי פריכיות כל בוקר עם ריבה זה בעייתי מבחינת הסוכר?
    או מצד אחת פריכיות עם גבינה אבל גבינה זה בעייתי בגלל שזה מוצר חלב ואני די רוצה להמנע ממוצרי חלב
    אשמח אם תעזרי לי לקבל כיוון איך להתחיל את הבוקר בריא מהיר ואפקטיבי אולי יש לך את נוסחת הקסם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ארוחת בוקר

שושנה שרשבסקי
    16/08/2017

שלום חיים,
    ארוחת בוקר היא ארוחה חשובה ואין לזלזל בה.
    מה דעתך על שיבולת שועל (קווקר) כבסיס
    כמה אפשרויות: 1. כדייסה (על בסיס מים,
    לבשל כמה דקות או להשתמש באינסטנט), ואחר כך להוסיף כל מיני לפי הרשימה בהמשך
    2. לקנות "גרנולה" ללא תוספת סוכר או להכין בבית, סופר פשוט: קונה חצי קילו שיבולת שועל גס, שם בתנור ואופה כ45 דקות על חום נמוך (130 מעלות), שומר במקרר בקופסה
    בבוקר שתי דקות הבנה:
    יוגורט טבעי/ חלב סויה/ חלב שקדים / רסק תפוח עץ וכו' בסיס
    מוסיף הקווקר
    מכאן מוסיף תערובת של מזונות שאתה מכין מראש בקופסה ושומר במקרר: אגוזים/זרעי דלעת/זרעי חמניה/ צי'ה/ צימוקים/ חמוציות/ ,
    להחזיק במקפיא פירות יער ולהוסיף כף
    זה נוסחת קסם: פחמימה מורכבת/חלבון/ שמנים טובים/ נוגדי חמצון, אתה מסודר עד הצהריים

אני עכשיו בחופשה , רוב הזמן לא לצד מחשב
    אנא שמור שאלות לאחר 27/08
    אשמח אז לתת לך עוד כיוונים
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו