טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
גמר חתימה טובה שושנה ושנה טובה 1)כמה ביצים מותר לאכול בשבוע לאדם ממוצע ? והאם חמש ביצים בשבוע זה הרבה(יש לי צורך לעלות במשקל אני גובה 1.87 ושוקל ביום טוב בין 74-76 לפעמים גם מגיע ל72 למשל אחרי צום כיפור)זה כמות סבירה או מוגזמת של חלבון יש לציין שלפחות בפעמיים שאני אוכל ביצים זה אחרי אימון של שעה הליכה כ6 קילומטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, בממוצע שלוש ביצים בשבוע (1 עד שש!) אני לא אוהבת לעבוד על ממוצע אלא מה שנכון לאדם בלי להכיר אותך, ועל פי מה שכתבת אין שום בעיה שתאכל חמש ביצים בשבוע כמובן להסתפק רק בחלבון של ביצה ביום, זה ממש לא מספיק, אתה צריך להעשיר את התזונה שלך בעוד חלבון (עדיף צמחי אלא אם כן אתה מסוג דם o, במקרה כזה כדאי עוד חלבון מן החי אני ממליצה לאכול ביצים אורגניות לבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד