טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אנדריי נכון מאד! מי מה עשויים בורקסים, מאפים קנויים, עוגיות קנויות, רוגלך.....? קמח לבן (=סוכר), סוכר, שמן מוקשה (= מרגרינה) הסוכרים או פחמימות פשוטות מעלים את הסוכר בדם, נותנים אנרגיה זמינה, העודף הופך לגליקוגן (רזרבה של אנרגיה כאשר לא אוכלים) ומה עם העודף? הופך בגוף לשומנים (טריגליצרידים) בנוסף במאפים יש שומנים רעים מאד שבעצמם סותמים את העורקים.... (לחם זה משהו אחר, תלוי בלחם) אנא תצמצם סוג זה של מזון למען בריאותך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שוב פעם אני אוכל תפריט מאוזן של פחמימות,חלבונים,שומנים..
פחמימות 50%-60% וכמובן חלבונים ושומנים כמו טובים כמו אגוזים,שקדים,טחינה ועולים במסת שריר ורק יורדים באחוזי שומן בגוף...
ולפעמים בארוחות ערב שישי אני אוכל בורקסים כמו בורקס בשר,תפוחי אדמה,קינוחים.....עולה במסת השריר ויורד באחוזי השומן בגוף גם אחרי הארוחה החמישית.......אפשר הכל!!!!אני לא מסכים איתך..
אפשר קצת מדי פעם לאכול בורקסים,קינוחים..הכל במידה!!!!!!!!
אני אכלתי ולא קרה לי כלום ובדיקות הדם שלי מעולות!!!!!
אפשר לאכול תפריט מאוזן הכוללת את כל אבות המזון ולהתפנק בדברים שבא לך עליהם!!!!!!!(וכמובן לעלות במסת שריר ולרדת באחוזי שומן בגוף)
שלומי כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד