חלב ומוצרי חלב אורגניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב ומוצרי חלב אורגניים
    לי
    07/10/2017

שלום שושנה,

אני מודעת היטב לנזקי החלב. באופן אישי אני כבר לא שותה חלב ולא אוכלת מוצרי חלב כמעט בכלל.
    אולם לשאר בני הבית קצת יותר מסובך להיפרד מחלב ומוצריו.
    המוצרים היחידים שעדיין בשימוש הם יוגורט, גבינה צהובה וחלב ניגר.
    השאלה שלי היא האם יהיה עדיף וטוב יותר לקנות את המוצרים האלה אורגניים? האם חלב אורגני באמת פחות גרוע מהרגיל?
    ושאלה נוספת בעניין הגבינה הצהובה. קניתי הביתה תחליף גבינה צהובה של חברת ״משו משו״. העניין הוא שאני לא כל כך מרוצה מהמרכיבים שלה ותוהה אולי כבר עדיף לאכול גבינה צהובה רגילה. הגבינה הטבעונית מכילה: מים, עמילני תירדמי ותפוא מעובדים, שמן קנולה מזוכך ושמן קוקוס מזוכך, סיבים תזונתיים, סידן ציטראט, מלח, מייצבים (קסנטן גאם, קרגינן), חומרי טעם וריח, צבע מאכל (בטא קרוטן)

תודה מראש על התשובה וההתייחסות ושבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב ומוצרי חלב אורגניים

הוספת תגובה

• חלב ומוצרי חלב

שושנה שרשבסקי
    07/10/2017

שלום לי,
    א. לגבי תחליף גיבנה צהובה, את צודקת, גבינה צהובה רגילה עדיף בהחלט גם בעיניי על התחליף "טבעוני"י
    יש גבינות כמו מוצרלה או אפילו גבינה צהובה רגילה ללא צבעי מאכל, אפשר לאכל מדי פעם
    לגבי חלב וגבינות לבנות אני מציעה לעבור למוצרי צאן, יקר יותר, נכון, אבל בריא הרבה יותר
    יוגורט טבעי גם בסדר, גבינת פטה גם נחשבת כבריאה יותר.
    כל טוב
    ומועדים לשמחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי חלב פרה אורגני?

לי
    07/10/2017

האם יש לו יתרונות כלשהם? עדיף לשתות אותו מאשר חלב רגיל?

בלי קשר, אני אנסה בהמלצתך לקנות חלב עיזים. אני דווקא מאוד אוהבת גבינות צאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלב פרה אורגני

שושנה שרשבסקי
    07/10/2017

ודאי טוב יותר מחלב רגיל כי זה חלב מפרות שמוזנות במזון צמחי איכותי ובמים נקיים ואינן מחוסנות באנטיביוטיקה.
    גם לחלב לא מוסף שום מלבין או חומרים אחרים ,הוא מעט שמן יותר וזה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו