אנונה, כמה יחידות מותר ביום?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנונה, כמה יחידות מותר ביום?
    ויקי
    22/10/2017

שלום!
    כמה פירות אנונה בינוניות מותר לצרוך ליום לאדם מבוגר?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרי אנונה, כמה יחידות מותר ביום?

שושנה שרשבסקי
    22/10/2017

שלום ויקי,
    האנונה הוא פרי עונתי עשיר בויטמינים (B ובעיקר C),, במינרלים (אשלגן, סידן , מגנזיום) ובסיבים תזונתיים,
    לכל הדעות, פרי בריא עם סגולות רבות.
    יחד עם זאת כמו כל דבר לא צריך להגזים.(הגזמה עלולה לגרום לתופעות לואי לא נעימות.) אוכלים במידה!
    אין כמות מותרת או אסורה...את צריכה להרגיש מה טוב לך, 2-3 נראה לי סביר. (לא לאכל את הגרעינים השחורים!)
    בתיאבון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירות כמה יחידות ליום.

שלומי כהן
    25/10/2017

שלום רב ואחה"צ טובים..

שלום רב אני רק רוצה להגיד עוד פעם שבתזונה שלנו נכון שפירות מכילים סוכר ומומלץ להרבות באכילת ירקות בניגוד לסוכר הפירות אבל אם אוכלים ירקות בכל ארוחה אפשר לאכול 3 פירות טריים ביום ולחלק את זה ע"פ מה שמתאים לך...

בסוף הארוחה החמישית/או בארוחה השישית(ארוחת לילה) שהיא פרי,אגוזים,שקדים.

נ.ב- למה מחקת את התגובה שלי שכתבתי כבר בקשר לשאלה לפירות ביום??כבר כתבתי הודעה ומחקת לי אותה....

שיהיה המשך יום נעים.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו