טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם יש בעיה לאכול כל יום חביתה מקמח חומוס או עדשים ? (כמות של בערך 2 כפות גדושות מאותו קמח)? אני שואלת כי פתאום חשבתי על זה שמדובר באכילה של קטניות כמעט ללא בישול (זה הרי רק עובר טיגון קל במחבת), אז איך זה מבחינת עיכול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני רק רוצה להגיד לך שאני יודע שחביתת חומוס קודם כל זה לאנשים טבעוניים שנמנעים בכלל מאכילת מוצרי מן החי. זה דבר ראשון.
דבר שני......למרות שזה חביתת חומוס מקמח חומוס/עשים..זה לא קטניות אבל היא עשירה בחלבון ויכול להתאים לארוחת בוקר לאנשים שהם טבעוניים......אם את טבעונית ואת אוכלת חביתת חומוס מקמח חומוס/עשים בבוקר...אז שיהיה לך לבריאות,היא עשירה בחלבון ויכולה להתאים לארוחת בוקר לאנשים אך ורק טבעוניים!
בכל מקרה זה לא מקור לקטניות אם זה מה ששאלת...זה עשיר בחלבון...
ואגב אני יודע את זה למרות שאני לא רופא/דיאטן אלא פשוט מתוך ידע כללי.. ואני בנאדם שלא צמחוני ולא טבעוני בכלל...אני אוכל הכל מן החי......
אבל פשוט אני יודע מתוך ידע כללי שזה עשיר בחלבון ויכול להתאים לארוחת בוקר במידה ואת טבעונית.שיהיה לך לבריאות!
שבוע טוב ומבורך!
שלומי כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים